ÖZEL SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/Özel Telepati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan Telepati Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları masa tenisinde almış oldukları madalyalar ve derecelerle ilimize döndüler.

ÖZEL SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen masa tenisi turnuvasına katılan özel öğrenme güçlüğü yaşayan Yunus Emre Koşar (12) Doğu Anadolu bölge 1.si , Yunus Emre Arslan da bölge 2.si oldular.

Sporcularla turnuvaya katılan beden eğitimi öğretmeni Mustafa Karataş : ''Engelli sporcuların katıldığı böylesine büyük ve güzel turnuvadan kazandığımız başarılardan dolayı çok mutluyuz. Telepati Gençlik ve Spor Kulübü olarak TÖSSFED’in düzenlemiş olduğu bütün turnuvalara katılan öğrencilerimiz başarılar elde ederek ilimize dönmektedirler. Böyle turnuvalar da gösteriyor ki Spor Engel Tanımaz. Yeter ki biz çocuklarımızın yeteneklerinin farkına vararak onları destekleyelim.Bizden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Telepati Özel Eğitim Okul Müdürü sayın Fasih Karakaya ve Telepati Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Zehra Özkal'a şahsım ve tüm özel sporcularım adına teşekkür ediyorum''dedi.