OSB Seçimleri

İlimizin  sanayi ve üretim merkezi olan OSB'de seçim heyecanı yaşanıyor. 12 Şubat 2022 tarihinde yapılacak seçimlerde, mevcut Başkan Suat Öztürk ile MÜSİAD eski başkanı iş insanı Mehmet Özeren yarışacaklar.

OSB Seçimleri

OSB, şehre kan pompalayan, ekonomik anlamda şehrin nefes alıp vermesine önemli katkıları olan bir alan. Yüzlerce yerli ve yabancı işletme faaliyet gösteriyor. Tekstil firmalarının gelmesi ve üretime başlaması ile binlerce insan istihdam ediliyor.

Ülkemize ve dünya pazarlarına marka olmuş ürünler pazarlayan ve bu özellikleri ile yüz akımız olan firmalarımızın olduğu bir alan…

OSB; dünden bugüne kendi yetkisini en iyi şekilde kullanıp şehrin ekonomisine önemli katkılar sunup yatırımcıların önünü açtı mı yoksa beklenenin altında bir performans mı gösterdi bunun kararını 12 Şubatta sandığa giderek oyunu verecek yatırımcılarımız belirleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son aylarda üzerinde sık sık durduğu, “üretim- istihdam-ihracat” üçlüsünün daha çok artması için OSB yöneticilerine ciddi görev düşüyor. 

Yeniliklere açık, rekabetçi anlayışla yarışabilen, şehrin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirip kent ekonomisine kazandıran, yatırımcılara sorunsuz bir alan sunan anlayışlar, hem OSB’ye hem de şehre kazandıran anlayışlardır.

OSB için aday olan iki isim de ticari alanda kendilerini ispatlamış, öteden beri şahsi firmaları ile şehre istihdam sağlayarak katma değer kazandıran Elazığ’ımızın  yetiştirdiği saygın, güvenilir ve değerli isimlerdir.

Hem Suat Öztürk hem de Mehmet Özeren, kalbi Elazığ sevdası ile atan, şehrin insanları için önemli fedakârlıklarda  bulunan mümtaz şahsiyetlerdir.

Her ikisinin de asıl amacı şehre hizmet, insanlarımıza iş ve aş sunmaktır. Seçimin kazananı kim olursa olsun, kazananın Elazığ olacağını bilme erdeminde ve olgunluğunda olan bir anlayışın hakim olması temennisiyle OSB seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.