Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

1 Ağustos 2018 tarihinde hasta kabulüne başlayan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 2021 yılında 1 milyon 566 bin 51 hastaya hizmet verdi. Göreve başladığı günden itibaren hastanede önemli çalışmalara imza atan ve hasta yakını memnuniyetini yükselten Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş'in bu çalışmaları her kesimden takdir görüyor.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan Bay/ Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete açılan ve şehir hastanelerinin altıncısı olarak 1 Ağustos 2018 tarihinde hasta kabulüne başlayan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi, deneyimli sağlık personeli, 5 yıldızlı otel konforundaki donanımı ve sağlık alanındaki son teknolojiye sahip cihazlarıyla dünya standartlarında hizmet vermeye devam ediyor.  Bin 38 yatak kapasiteli hastanede, gelişen teknolojinin tüm imkanları hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunuluyor.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

TAM DONANIMLI VE KONFORLU HASTANE 
355 bin 752 metrekare kapalı alana sahip olan ve şehit polis memuru Fethi Sekin'in ismini taşıyan hastane, 5 yıldızlı otel konforundaki sağlık birimleri, son teknoloji tıbbi cihazları ve ameliyathaneleri ile bölge insanının dünya standartlarında sağlık hizmeti almasına imkan sağlıyor.  Kampüste 524 yataklı genel hastane, 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, 64 yataklı Psikiyatri Hastanesi, 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi, 50 yataklı Tutuklu Adli Psikiyatri Hastanesi yer alıyor.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

BÖLGENİN YÜZ AKI
227 poliklinik, 39 ameliyathane, 26 hemodiyaliz ünitesi, 160 yataklı yoğun bakım, acil servis, 334 tek kişilik, 169 çift kişilik hasta odaları ile 1038 yatak kapasitesi bulunan hastanede, genetik hastalıklar, radyoterapi, yanık ünitesi, organ nakli, tüp bebek, iyot tedavisi, radyasyon onkolojisi, alternatif tıp, nükleer tıp, palyatif bakım gibi çeşitli özellikli sağlık birimleri alanında tedavi hizmeti veriliyor.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

HİZMET MEMNUNİYETİ ÜST SEVİYEDE 
Kampüste ayrıca 69 ünite, 4 yatak ve 2 ameliyathaneden oluşan, yüksek donanımlı teknoloji ile müstakil hizmet veren Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi de bulunuyor. 335 hekimin, 1459 yardımcı sağlık personeli ile hizmet verdiği hastanede hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini en üst seviyede tutmak için kreş, kafe, restoran gibi sosyal imkanlar da bulunuyor. Hastanenin 1871 araçlık kapalı, 47 araçlık da açık otopark alanı bulunuyor.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

DEPREME DAYANIKLILIĞI İLE SAĞLIK HİZMETİNİ KESİNTİSİZ SÜRDÜRDÜ
Dünyada kullanılan ileri teknolojiye sahip 3 yönlü sarkaç tipi deprem izolatörleri bulunan hastane, 24 Ocak'ta merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar görmeden, herhangi bir elektrik, su, doğal gaz ve tıbbi gaz kesintisi yaşanmadan sağlık hizmetlerini kesintisiz sürdürmesi ile de şifa arayan depremzedelere güven verdi.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

PANDEMİ DÖNEMİNDE TAM VE KESİNTİSİZ HİZMET 
Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında gerekli tüm birimlerin oluşturulduğu Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tanı konulan ya da şüpheli görülen vakaların tedavi ve kontrolleri de büyük bir hassasiyetle gerçekleştirilmişti. 

ELAZIĞ’IN SAĞLIK ÜSSÜ 
Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde olduğu gibi pandeminin başladığı ilk günden itibaren Elazığ başta olmak üzere Bingöl, Tunceli, Muş, Malatya, Diyarbakır ve çevre illerden hasta kabul ederek bölgeye hitap etmişti. Günde ortalama sekiz bin hastaya hizmet veren hastane, kente, bölgeye ve ülkeye sağlık turizmi açısından önemli katkılar sağlıyor. Fethi Sekin Şehir Hastanesi, bu kapsamda 2021 yılında  1 milyon 566 bin 51 hastaya hizmet verdi.

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

EROL KELEŞ FARKI 
Şehrimizin saygın, beyefendi ve çalışkan siması olan Prof. Dr. Erol Keleş'in Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atanmasından sonra birçok başarı da peşe peşe geldi. 2020 yılında başhekim olarak göreve başlayan Prof.Dr. Keleş, yaptığı çalışmalar ve hastalar ile kurduğu samimi diyalog sayesinde önemli bir fark yarattı. 

BÖLGEMİZDE BİR İLK 
İlimizin ve bölgemizin sağlık ihtiyaçları göz önünde bulundurularak “Çocuk Palyatif Bakım Merkezi“ hizmeti de geçtiğimiz günlerde açıldı. Çocuk Palyatif Bakım Merkezi, hastaların  ve refakatçilerinin rahatı için tüm detaylar düşünülerek, deneyimli kadrosu  ile hizmete başlamıştı.

ÖNEMLİ BİR HİZMET 
Yaşamı sınırlayan bir hastalığa duçar olan  hasta ve hasta yakınlarının yaşam kalitesinin artırılmasını sağlayan  Palyatif bakım, başta ağrı olmak üzere fiziksel, psikososyal, manevi problemlerin erken tespiti ile tedavisini hedefliyor. Her yaştan insanımıza hizmet ağına, çocuk palyatif servisini de ekleyen ve bu konuda önemli bir eksikliğin giderilmesini sağlayan Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş’in bu çalışması başta ulusal medya olmak üzere tüm kesimden takdir görmüştü. 

Örnek Yönetim, Özlenen Hizmet

TEŞEKKÜR EDİYORUZ 
Prof.Dr. Erol Keleş, hastanenin Başhekimi olarak başarılı bir yönetim anlayışı ile hemen hemen her ay farklı bir hizmet, yenilik ve açılan servisle hem takdir topluyor hem de bölgedeki hastanelere örnek oluyor.  Hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının memnuniyetleri  kurumla birlikte şehrimizi de öne çıkarıyor.

Bizler de Hakimiyet Gazetesi olarak bu gayretlerinden ve fedakârlıklarından dolayı Prof. Dr. Erol Keleş Hocamıza ve tüm fedakar ekibine teşekkür ediyoruz.