Örnek Alınmalı…

Hani zaman zaman şehirdeki yanlış ve yamukluklara isyan edip de haklı olarak 'gidesim var' restini çekiyor ya Halis Abimiz… Bazen de kimsenin aklına gelmeyen hizmetleri Elazığlılar ile buluşturarak inovatif projelerle göğsümüzü kabartıp tekeden süt çıkararak memleket sevdasını gösteriyor.

Örnek Alınmalı…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bazen Elazığ’ın sorunlarını kendine has üslubu ile sosyal medya hesaplarından paylaşıyor bazen de iş adamı olarak önemli hizmetleri bizlere duyuruyor. 

Anadolu insanının arif yönünü ve pratik zekasının en somut örneğini hem bizlere hem de yöneticilere ilham olarak sunan Halis Abimiz, “dertli sölegen olur” kabilinden onca işin gücün arasından bir fırsat bulur ve güncel olaylar ve kişiler hakkında mutlaka yorumlarını sosyal medya hesabından paylaşır.

Araç tamir, alım satım işleriyle de uğraşan Halis Yıldız, bir sene önce 1992 model Tofaş-Şahin marka hurda aracı 5 bin liraya satın aldı. Yıldız, bir sene içerisinde boş zamanlarında aracın orijinal parçalarını bozmadan yürür vaziyete getirmişti.

Ardından otomobilin üstünü kesen, koltuklarını döşeyip boyayan Yıldız, 10 bin lira masraf ettiği aracı görenlerin şaşkınlıkla baktığı lüks bir otomobile çevirmiş ve ülke gündeminde oldukça fazla yer almıştı. 

Şimdi ise bir otobüsün iç dizaynı için 60 bin lira harcayan Yıldız, atıl durumda olan otobüsü lüks karavana çevirdi. Zevk için böyle bir çalışma yaptığını belirten Yıldız, pandemi dönemiyle birlikte karavan satışlarının patladığını ve isteyen herkese karavan yapabilecek potansiyele sahip olduklarını söyledi.

Her zaman ifade etmiştik ve yine tekrarlıyoruz, memleketin Halis Yıldız gibi girişimcileri ve memleket sevdası ile dolu insanlara ihtiyacı var. Yaptığı yenilikçi çalışmalar ile her zaman gururumuz olan Halis abimizi tebrik ediyoruz ve gençlerin örnek almasını istiyoruz.

Sonuçta başka Elazığ yok…