Or: 'Sessizliğimiz Edebimizden ve Saygımızdandır'

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Meral Akşener'in Elazığ ziyareti hakkında açıklamalarda bulundu.

Or: 'Sessizliğimiz Edebimizden ve Saygımızdandır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Or, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Kamu Kurumlarımız, Elazığ Basın Kuruluşları, STK’lar ve tüm halkımıza Elazığ İYİ Parti olarak, Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin, ilimizi ziyaretleri esnasında yoğun ilgi, sevgi ve misafirperverliği için saygı ile şükranlarımı sunarım.

Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener’in Elazığ’ı ziyaretlerini daha önce gerek basın, gerekse partimizin imkanları ile halkımıza duyurmuş ve demokratik bir şekilde şölenimize davet etmiştik. Bu duyurularımız ve davetlerimiz sonucu ilimizde diğer siyasi partilerden, Elazığ misafirperverliği ve alicenaplığına yakışmayan, tehditkar, demokrasi ile ilgisi olmayan, külhanbeyi tavır ve edası ile mesnetsiz açıklama ve faaliyetler yapılmıştı. 

Bizler İYİ Parti mensupları olarak, Devlet anane ve terbiyesine binaen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne saygı ve bağlılığımız gereği,  ülkemizde her zümrenin ve milletimizin icazet verdiği her partiye saygılı, ölçülü ve seviyeli bir duruş sergiledik ve bu şekilde duruşumuzu başta Sn.Genel Başkanımız olmak üzere her zaman belirttik. 

Cumhuriyet ve Demokrasi inancı ile büyük bir kararlılıkla yola çıktığımız siyasi arenada, bizlere karşı yapılan hadsizlikleri de sineye çekmek, korkmak değil, milletimizin ve siyasi terbiyemizin gereği olarak, milletimizin ve özellikle Elazığ halkının huzurunu bozmamak, kardeşin kardeşe düşmanlığı bilinçsizliği ile hareket etmemek adına sessiz ve tepkisiz kaldık. Sessizliğimiz edebimizden, tepkisizliğimiz de Devletimize ve Milletimize karşı olan terbiye ve saygımızdandır.

Yapılan her türlü provokasyon girişimlere rağmen Valiliğimiz ve Emniyet Güçlerimizin feraseti, Yönetim Kurulu ve tüm İYİ Parti üyelerimizin İYİ niyeti ile Elazığ halkının yapılan mesnetsiz ve yakışmayan davranışlara tepkisi gereği, Sn.Genel Başkanımız Meral Akşener ile Milletvekillerimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımızın Elazığ ziyaretleri, halkımızın yoğun ilgisi sonucu memnuniyet vericidir. 
Bizler İYİ Parti olarak Devletimizi, Milletimizi, İşçi, Memur, Emekli, Çiftçi olmak üzere her kesimi kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz. 

Sn.Genel Başkanımızın Elazığ ziyaretindeki yoğun ilgi ve milletimizin sevgisi de  göstermiştir ki, “Millet Bizi Çağırıyor” sloganımız  doğru bakış açısı ile anlamını kazanmıştır. Bizler İYİ Parti neferleri olarak medeniyet ve demokrasi yollarının taşlarını cesurca ve korkusuzca, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve tüm milletimiz için örmeye, dağları, engelleri aşarak ilerlemeye ve büyümeye devam edeceğiz. 
İYİ’leştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemin, ülkemizin ve milletimizin bekası, yaşam hakkı, geçim derdi ve tüm kesimlerin birleştirildiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin, dünya devletleri arasında en yüksek refah seviyesine ulaşacağı hayalinin gerçekleştiricileri, Sn. Genel Başkanımızın tanımı ile “Güneş Çağı Savaşçıları” olarak, “Kızılelma” ülküsü ile yolumuza devam etmekteyiz. 
Bu vesile ile Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener, Milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcılarımızın ziyaretleri esnasında Elazığ Halkının büyük katılımı ve yoğun ilgisi ile misafirperverliklerinden dolayı Elazığ İYİ Parti İl Başkanlığı olarak; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Basın Kuruluşlarımıza, STK’lara, halkımıza ve tüm üyelerimize saygıyla teşekkürlerimi, şükranlarımı sunarım.”