Önemli Siyasetçi Süsü mü?

Siyasi cinayetler iddiası ile gündemde olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan'ın birilerine 'yarım kalan işi bitirin' talimatı verdiğini' ima etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmaya değinen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Önemli Siyasetçi Süsü mü?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Şahıs, bugünkü grup konuşmasında uzun uzun benim videolarımı izletip, aleni tehditler savurmuş. Adeta birilerine 'Yarım kalan işi bitirin' talimatı vermiş. İşte buradan söylüyorum, ne senden ne o şürekandan zerre kadar korkum yok. Sonuna kadar mücadelemi vereceğim. Bunu bilesin."

Kılıçdaroğlu, siyasi cinayetler iddiasını gündeme getirdikten sonra bunun hedefinde kendisinin olduğunu ima eden “Korkmuyorum” serzenişinde önemli bir ayrıntı var ve kendisinin de siyasi suikaste  uğrayabileceğini ifade ederek farklı bir psikoloji içinde olduğunu ortaya koymuş.  

Önce siyasi cinayetler işlenebilir diyeceksin bir hafta sonra da hedefte ben varım diyeceksin.  Girdiği her seçimi kaybeden, partisinde liderliği tartışılan ve bir dediği bir dediğini tutmayan bir siyasinin siyasi cinayetle isminin anılması kadar tuhaf bir konu olamaz.

Kılıçdaroğlu, kendi inandığı senaryoya bu kez kendine mağdur ve mazlum rolü biçerek kendisinin hedefte  olduğu gibi bir vehme kapılmış olmalı.

Yer mi memleket adamı bu numarayı?  Ve ne der Elazığlı bu konuda Kılıçdaroğlu’na.. “Bu numarayı yemik… ”

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, avukatı aracılığıyla, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'siyasi cinayet' iddiasıyla ilgili yeniden dilekçe verdi. 

Dilekçede, Kılıçdaroğlu, iddialarla ilgili ifadeye çağrıldı. Kısacası Kılıçdaroğlu, bildiği ya da duyduğu bir şey varsa savcılara gerekli bilgileri vererek iddialarını ispatlar. Aksi halde her zaman ki gibi vatandaşlar arasında söylenen “Bir dediği bir dediğini tutmuyor” söylemi daha yüksek sesle söylenmeye başlar.