Ön Talepler İçin Süre Uzatıldı

Elazığ Maden ilçesindeki maden kaynaklarının Elazığ Girişim Grubu tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ iş insanları tarafından kurulum süreci başlatılmış olan Elazığ Girişim Grubuna 'Ön Talep' başvuru süreci, yoğun ilgi üzerine 20 Mart 2022 Pazar günü saat 24.00'e kadar Odamız web sitesi www.elazigtso.org.tr üzerinden on-line olarak devam edecektir.

Ön Talepler İçin Süre Uzatıldı

İlgililerin herhangi bir mağduriyet yaşamamasını istiyoruz…
Süre uzatımıyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, 18 Mart olarak ilan edilen son başvuru tarihinin gösterilen yoğun ilgi nedeniyle 20 Mart 2022 tarihine uzatıldığını ifade etti. Başkan Arslan değerlendirmesinde, “04 Nisan 2022 olan ihale tarihine kadar olan sürecin en iyi şekilde değerlendirilerek çok yönlü olarak sürdürmüş olduğumuz çalışmalar kapsamında Girişim Grubumuzda yer almak isteyenler için 18 Mart ön kayıt için son gün olarak ilan edilmişti. Ancak hem il içinden hem de il dışı ve yurt dışından çok yoğun bir taleple karşı karşıya kaldık. Özellikle www.elazigtso.org.tr web sitemiz üzerinden yapılan müracaatlarda yoğunluk nedeniyle zaman zaman yaşanan duraksamaların herhangi bir mağduriyete yol açmaması için süreci 20 Mart tarihine kadar uzatarak tüm vatandaşlarımızın rahatlıkla işlemini yapmasına zaman tanıdık.

Gösterilen bu yoğun ilgi ve güven için tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Elazığ Girişim Grubu olarak sürecin her bir başlığı ile ilgili çok titiz ve hassasiyet içerisinde kararlı bir şekilde ilerliyoruz. Hem ilimiz hem de bölgemiz ve ülkemiz için çok değerli olan bu yatırımın Elazığ Girişim Grubu olarak ilimize kazandırılması için toplumun tüm kesimlerinin göstermiş olduğu kararlı duruş ve destekler bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

16 Mart tarihinde Elazığ TSO organizasyonunda Twitter üzerinden #ElazığMadeniniİstiyor etiketli çalışması ile konu Türkiye Gündeminde ilk sıraya yerleşerek Elazığ kamuoyunun konuya olan hassasiyeti bir kez daha ortaya konmuştur.
Maden sahasıyla ilgili yaptığımız tüm çalışmalar ve süreçler hakkında yaşanacak gelişmeler anlık olarak kamuoyu ve tüm halkımızla paylaşılmaya devam edecektir” değerlendirmesinde bulundu.