Ölsem Haber Olurum…

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP'ye yakın televizyon kanallarında ancak ölürse haber olabileceğini söylemiş.

Ölsem Haber Olurum…

CHP’ye yakın televizyon kanallarında ancak ölürse yer alabileceğini söyleyen Muharrem İnce, “CHP’nin kanalları var, Halk TV, KRT TV ve Tele 1. Onlarda ölsem belki haber olurum. Komaya falan girsem haber olamam onlarda. Başka türlü haber olma şansım yok.”diye ifade etmiş. 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçmişte yaptığı bazı açıklamalar da Ak Parti’nin ülkemize yaptığı hizmetlere destek vermişti. 

"Libya’da ne işimiz var" diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermede bulunan İnce, "Savunma sanayinde İHA’larda, SİHA’larda bu hükümet güzel işler yaptı, destekliyorum. E-devlet konusunda kamuda iyi işler oldu, destekliyorum. 'Libya’da ne işimiz var' demiyorum, 'iyi ki de Libya’dayız' diyorum" demişti. 
Bazı zamanlarda ülke menfaatine yapılan hizmetlere destek veren İnce’ye özellikle CHP’ye yakın medya kuruluşlarının tavrını bilmeyen yok . Haberlerin de yer vermeyen ve gündeme getirmeyen bu medya kuruluşlarının tavrını sorgulayamayız ama İnce’nin haklı olduğunu söyleyebiliriz. 

Her defasında tarafsız medya söylemlerini gündeme getiren CHP tarafının, eleştiriye tahammülü olmadığını  zaten biliyoruz, kendi içinden çıkan ve CHP’ye hizmet eden bir siyasetçiye böyle bir yaklaşım göstermesine de çok şaşırmıyoruz.