Olay Tatlıya Bağlandı

Karakoçan Belediyesi'nde olay tatlıya bağlandı.

Olay Tatlıya Bağlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Karakoçan Belediyesi’nde alınan ortak karara rağmen HDP'li Belediye Denetleme Komisyonu üyesi Ahmet Elgin, iddiaya göre belediyenin resmi evrakının olduğu dosyayı bina dışına çıkarıp fotokopiyle çoğalttıktan sonra getirip, komisyon üyelerine fırlatmış, elinde, evrak fotokopileriyle belediye dışına çıkmak isteyen Elgin'e, AK Partili komisyon üyeleri Ömer Sarıkaya ve Abdullah Kocabey merdivenlerde engel olmak isteyince arbede yaşanmıştı.

Bu olay üzerine HDP Karakoçan İlçe Başkanlığı, sosyal medya hesabından Elgin'in fiziki saldırıya uğradığı iddia ederek olayı kınayan bir paylaşım yapmıştı.

Bu gelişme üzerine Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba da bir açıklama yaparak olayı kınamakla birlikte meselenin büyütülmesinin ilçeye zarar verdiğini ifade etmişti.

Ulusal medyada da geniş yer bulan bu olayın ardından Karakoçan Belediye Başkanı yeni bir paylaşım yaparak, haberlere konu olan meclis üyelerinin barışıp helalleşerek sorunun çözüldüğünü açıkladı.

İşte Başkan Akbaba’nın o paylaşımı:
“Geçen hafta tatsız bir sıkıntı yaşayan Belediye encümenlerimizi bir araya getirerek, karşılıklı helallik alıp kırgınlıkları giderdik.  "Bu ortamın oluşmasındaki davranışlarından dolayı İlçemizin STK Temsilcilerine ve katkısı olan tüm taraflara teşekkür ediyorum.”