Nerede Böyle İdareci?

Fethiye Atlı, devlet memuru iken 28 Şubat'ın gadrine uğramış, başörtüsü mağduru olmuş, 2014 seçimlerinde Ak Parti'den Keban Belediye Başkanı seçilmiş, 2019 seçimlerinde partisinin aday göstermemesi üzerine bağımsız aday olup yeniden halkın teveccühü ile belediye başkanlığına seçilmiş, sonrasında yine büyük bir olgunluk göstererek aday gösterilmediği partisine geçiş yapmış gönül ve yürek insanı bir belediye başkanı.

Nerede Böyle İdareci?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gururdan, kibirden, enaniyetten ve kendini beğenmişlikten zerre emare görünmeyen Fethiye Başkan, bu özelliğini tüm samimiyetiyle bir de kendisi dile getirmiş. 

Başkan Atlı: Ben, benden akıllılarla çalışmak istiyorum” gibi her siyasetçiden ve yöneticiden kolay kolay sadır olamayacak iddialı bir cümle kurmuş.

Bu cümleyi kurmak gerçekten yürek ister. Bu cümleyi kurmak, nefsini yenmiş olmak, gurur ve kibrini ayaklar altına alıp çiğneyecek kadar özgüven ve mütevazilik ister.
Zira bilinir ve yıllardan beri izlenir ki, bazı yöneticiler ve siyasiler etrafında kendisinden daha çok zeki, akıllı ve üretken isim istemezler. Bu tiplerde asla haz etmez ve varsa hemen uzaklaştırmak isterler.

Bunu yapmazlarsa, kamuoyunda asıl üst aklın bu isimler olduğu konuşulur ki bu da karizmayı çizdirmek, yetersizliğini kabul etmek demektir ki her babayiğit buna yanaşmaz.

Fethiye Başkan, bu sözleriyle gözümüzde ve gönlümüzde bin kat daha büyümüş ve adeta devleşmiştir.

Ve Fethiye Başkanın bu samimiyeti, bu anlayışlı ve kompleksiz hali, ona her işinin kolay olmasını sağlayacak ve Allah en büyük akıl vereni ve  yardımcısı  olacaktır.

Yolun açık olsun Fethiye Başkan. Rabbim seni her alanda muzaffer kılsın.