Muhabbet Buluşmaları

Rahmet, bereket ve kalplerin huzura kavuştuğu ramazan ayına başladık.

Muhabbet Buluşmaları

Bu özel günler, sadece manevi açıdan değil, dostlukları muhabbetle taçlandırma ayı olarak da bereketli vakitler sunuyor.

Gündüz çok müsait olunması da teravih sonrası insanlarımız başta çay ocakları olmak üzere evlerde ya da vakıf derneklerin de buluşup sohbet ediyorlar.

Bu özel zamanı insanlarla sohbet etmenin bir fırsatı gören Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım,  Ramazan ayı dolayısıyla “Muhabbet Buluşmaları” adıyla birlikte olacaklarını açıkladı.

Ak kadrolar olarak her zaman vatandaşlarımızla iç içe olma gayretinde olduklarını, ramazan ayında bu manevi iklimi biraz daha önemseyen program hazırladıklarını, sahur, iftar, teravih ve diğer zamanlarda vatandaşlarımızla beraber olarak onların sorunlarını dinleyeceklerini dile getiren Yıldırım, ramazan ayı boyunca sürecek programlar kapsamında çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve öğrencilerle buluşacaklarını ifade etti.

Ak Parti’nin bu çalışmalarını, siyasi bir çalışmadan öte hemşerileriyle buluşma, muhabbet etme ve onların sorunlarını yerinde dinleme fırsatı olarak görüyor takdir ediyoruz.