MOLLAKENDİ MODELİ

31 Mart yerel seçimlerinde ilimizin birçok ilçesi yanında Mollakendi Belediyesini de Ak Parti aldı...

MOLLAKENDİ MODELİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmişte Ak partinin yanlış aday tespitinden kaynaklı olarak farklı partilere kaptırılan güzel beldemiz Mollakendi Mehmet Enis Doğan gibi bir belediye başkanına sahip olmakla kalmadı bir gönül insanı ile birlikte yaşamanın huzur ve mutluluğunu yaşama imkânına kavuştu.

Halk adamı oluşu, herkesle anında kaynaşması, özellikle medeni cesareti sebebiyle devlet büyükleriyle kısa sürede tanışıp sıkı dostluklar kurması en belirgin ve takdir edilen özelliği başkan Mehmet Enis Doğan’ın.

Mollakendi’de bazı kesimlerce pek de beklenilmeyen şekilde belediye başkanı seçilmesi ve yine aynı kesimlerde bir  tebessüm oluştursa da o icraatları ve duruşuyla tüm bu art niyetli düşünceleri altüst etti.

Bir belediye başkanı nasıl olunurun  tüm belirtilerini daha ilk haftada gösterdi. Aslan yattığı yerden belli olur ilkesi gereği hizmete, belediye binasını mezbelelik halinden kurtarmakla başladı.

Sonrasında ise girmedik yol, yapmadık altyapı kalmadı.  Gençlere yönelik sosyal ve spor tesisleri, bayanlara yönelik çalışmalar yapan Başkan Doğan’ı gönüllerde yücelten görüntü ise geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Gençler ve çocuklar için yaptığı şelaleli havuza gençlerin bir iki üç nidaları ile  atılması onun ne kadar mütevazı olduğunu gösterdi.

Birileri buna belki “hafiflik” diyecekler. “Yakışmadı ” yakıştırmasını yapacaklar. “Bu kadar da olmaz” diyecekler.  Hatta yine birileri “şov yapıyor” diyecekler. Ama açıkça söyleyelim ki bu davranışın şovunu bile yapmak babayiğitlik ister. Gurur ve kibrini ayaklar altına almak ister. Tevazuda toprak gibi olmak ister.

Hizmetleriniz ve gönlü halkta olan bir başkan olduğunuz için teşekkürler Mehmet Başkan…