MOLLAKENDİ KALKINACAK

Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan,Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada,'' Belediyemize hibe olarak bir adet kamyon,otobüs,cenaze aracı ve vidanjör aldık. Ayrıca imar düzenlemesi yapılıyor.İmar düzenlemesi bittiği andan itibaren doğal gaz çalışmalarımız başlayacak.''dedi.

 MOLLAKENDİ KALKINACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan,Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Başkan Doğan,’’ Belde halkına hizmetin en kalitelisini sunmak için çalışıyoruz.Bizlere destek olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

ÜCRETLERİ KALDIRDIK

31 Mart yerel seçimlerinde Mollakendi Belediye Başkanı seçilen Mehmet Enis Doğan,’’ Düğünler için belediyenin tahsis ettiği otobüslerden alınan ücretler kaldırıldı. Yerel seçimlerde belde sakinlerimizin büyük bir teveccühüyle belediye başkanı seçildim. Güzel beldemizi yeniden imar etmek ve hemşehrilerimizin güvenine mazhar olmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.İnşallah bizlere güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz.’’diye konuştu.

 

HİBE PROJELERİ VE BELEDİYEMİZİN İMKANLARI

Başkan Doğan,’’Gerek hibe projeleri ve gerekse belediyemiz imkânlarıyla hayata geçirilecek tüm projelerimizi belde sakinlerimizle istişare ederek yapıyoruz.Seçimlerin bitmesinden sonra çalışmalara başladık.Projelerimiz yavaş yavaş hayata geçiyor.İlerleyen zamanlar da yaptığımız çalışmalar büyük ses getirecek.’’diye ifade etti.

 

SUKAP İÇME SUYU PROJEMİZDE SONA GELİNDİ

Mehmet Enis Doğan,’’Mollakendi Belediyesi ile İlbank AŞ. tarafından ortaklaşa yürütülen % 50 hibe desteği kapsamındaki SUKAP içme suyu projesinin çiziminde sona yaklaşıldı. Belediye Başkan Vekili Sinan Yılmaz, Fen İşleri ve Yazı İşleri Müdürü Nuray İpek ile yüklenici firma yetkilisi Mehmet Nadir Özer sahada çalışma yaptılar. Oldukça verimli geçen saha çalışması kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek.’’ dedi.

 

MOLLAKENDİ’NİN ŞEBEKE HATLARI DEĞİŞECEK

SUKAP projesinin Mollakendi için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Doğan, ’’İlbank AŞ ile Mollakendi Belediyemiz tarafından yürütülen projemizin yüzde 50’si hibedir.Yakın zamanda ihalesi yapılacak.Kısacası Mollakendinin şebeke hatları değişecek. 25-30 yıllık bir hattın değişimi yapılacak. Bu konu beldemiz için çok önemli.’’ dedi.

 

MOLLAKENDİ’YE DOĞALGAZ GETİRECEĞİZ

Başkan Doğan, ’’Belediye binamızın tadilatıyla ilgili çalışmalara başladık. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından belediyemize hibe olarak bir adet kamyon, otobüs, cenaze aracı ve vidanjör aldık. Eksiklerimizi biliyoruz. Ayrıca imar düzenlemesi yapılıyor.İmar düzenlemesi bittiği andan itibaren doğal gaz çalışmalarımız başlayacak.’’ diye ifade etti.