Mobil Beyaz Masa Yeniden Sahada

Elazığ Belediyesi Mobil Beyaz Masa, 1 Haziran 2021 sonrası normalleşme adımları kapsamında yeniden sahada hizmet sunmaya başladı.

Mobil Beyaz Masa Yeniden Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hafta içi her gün farklı bir mahalleyi ziyaret eden Elazığ Belediyesi Mobil Beyaz Masa ekipleri, pandemi süreci nedeniyle ara verdiği faaliyetlerine yeniden başladı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın göreve gelmesinin ardından vatandaşla iletişimi güçlendirmek, sorun ve taleplere daha etkin çözüm üretmek amacıyla faaliyetlerine başlayan Mobil Beyaz Masa ekipleri, hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor.

Vatandaşların belediye ile ilgili işlemlerini mahallelerinde daha rahat ve kolaylıkla yapabilmelerine olanak sağlayan ekipler, vatandaşın belediye ile ilgili işlemlerini hizmet binasına gelmeden yapabilmelerine, dijital ortamda kaydedilmiş evraklarını takip etmelerine destek sağlıyorlar. Vatandaşın başvuruları doğrultusunda şikayet ve taleplerini ilgili birimlere yönlendiren Mobil Beyaz Masa ekipleri, çözüm sürecini hızlandırıyorlar.

MOBİL BEYAZ MASA EKİPLERİ ŞAHİNKAYA’DA

Mobil Beyaz Masa ekipleri; vatandaşları dinlemek, talep ve şikâyetlerini almak için Şahinkaya Mahalle sakinlerini ziyaret ettiler. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Mobil Beyaz Masa ekipleri, vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Sunulan hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

Mobil Beyaz Masa Yeniden Sahada
Mobil Beyaz Masa Yeniden Sahada
Mobil Beyaz Masa Yeniden Sahada