Misaş'tan Elazığ'da bir ilk

Kübra KABUKÇU/Türkiye'nin farklı şehirlerinde uygulanan Çocuklar İçin Ücretsiz Göz Hakkı Reyonu, Misaş farkıyla Elazığlılar'ın da hizmetine sunuldu

Misaş'tan Elazığ'da bir ilk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın en büyük market zinciri Misaş, yenilikleri halkımıza kavuşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin bir çok şehrinde pandemiyle birlikte hayata geçirilen “Çocuklar İçin Ücretsiz Göz Hakkı Reyonu” Misaş farkıyla Elazığlılar’ın da hizmetine sunuldu. İlk bakışta farklılıkla karşılanan reyon, daha sonra çocukların ilgi odağı oluyor. Aileler de Misaş’ın böyle bir kampanya başlatmasını takdirle karşıladı.

Projenin uzun zamandır düşüncüleri arasında olduğunu Hakimiyet Gazetesi’ne açıklayan Küüm Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu, “Türkiye’nin bir çok şehrinde de başladı. Kapanma dönemi gelince ertelemek zorunda kaldık. Biz aslında 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda başlatmak istiyorduk. İnsanların yüzünde tebessüm oluşturabilmek, çocuklarda yardımlaşma kültürü gelişsin, şaşırsınlar diye böyle bir proje başattık. Bazıları anı olsun diye fotoğraf çekiliyor önünde” dedi.

“BAYRAMDAN SONRA DAHA FARKLI PROJELERİMİZ DE OLACAK”
Çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Sunguroğlu, “İnsanlar en başta bir anlam veremedi bu uygulamamıza ama zamanla alıştılar ve beğendiler. İnşallah Ramazan bayramına kadar sürdüreceğiz. Şu an için 10 şubemizde var. O da şundan dolayı; bazı şubelerimiz dar. Çocuklara böyle bir reyon koyarsak koronavirüsten dolayı sıkıntı yaşanabilir Allah göstermesin. İnşallah bayramdan sonra çocuklarımız için daha farklı projeler de yapacağız” ifadelerini kullandı.

Misaş'tan Elazığ'da bir ilk
Misaş'tan Elazığ'da bir ilk
Misaş'tan Elazığ'da bir ilk
Misaş'tan Elazığ'da bir ilk
Misaş'tan Elazığ'da bir ilk