Milliyetçi Elazığsporlular'dan hoşgeldin ziyareti

Milliyetçi Elazığsporlular, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz B. Elazığspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Sefer Yılmaz'a hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

Milliyetçi Elazığsporlular'dan hoşgeldin ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Erol Kara

Elazığspor Tribünlerinin renkli taraftar oluşumu Milliyetçi Elazığsporlular Taraftar Grubu, Teknik Direktör Sefer Yılmaz’a hoşgeldin ziyareti yaptı. Grup Başkanı Muhammed Arslan ve taraftarların hazır bulunduğu ziyarette Teknik Direktör Yılmaz’a bir buket çiçek takdim edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sefer Yılmaz, taraftarlara takımı ligde tutma adına söz verdi.

AKAKPO EKSİK

Pazar günü deplasmanda İstanbulspor’la kümede kalma adına kritik bir maça çıkacak Elazığspor’da tek çalışma gerçekleştirildi. Saat 12.00’de Elazığspor Tesisleri Üst Sahası’nda gerçekleştirilen günün tek antrenmanında Bordo-Beyazlılar teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Sefer Yılmaz ile yardımcıları yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Serge Akakpo dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi. Dün yapılan tek çalışmayla İstanbulspor maçı hazırlıklarının Elazığ etabını tamamlayan Elazığspor bugün 09.20’de İstanbul’a gidecek.

GİDİŞ PROGRAMI DA NETLEŞTİ

Bordo-Beyazlı kulüpten edinilen bilgilere göre temsilcimiz bugün saat 09.20’de özel bir havayolu şirketine ait uçakla İstanbul’a geçecek ve Beylikdüzü’nde konaklayacağı Hilton Otel’e yerleşecek. Kritik maçın son çalışmasını Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirecek olan temsilcimiz, Pazar günü oynanacak olan maçın ardından yine İstanbul’da konaklayacak ve pazartesi günü saat 11.30 uçağıyla ilimize dönecek. Bordo-Beyazlı ekibimiz, 32. haftada oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıklarına ise Salı gününden itibaren start verecek.