Milletvekili Sermin Balık, Vatandaş Ziyaretlerini Sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Meclis çalışmalarının yanı sıra her fırsatta Elazığ'a gelmeyi ihmal etmiyor.  Hafta başında ilimize gelen Milletvekili Balık, yoğun tempoyla ziyaretlerine başladı. 

Milletvekili Sermin Balık, Vatandaş Ziyaretlerini Sürdürüyor 

Köyleri, mahalleleri, beldeleri ve ilçeleri gezen Milletvekili Balık, günde yaklaşık yüz eve giderek kapı kapı dolaşıp vatandaşların hal hatırını sorarak ramazanlarını hayırlı ediyor. İftar sonrası da sahura kadar ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Balık'ın yapmış olduğu bu ziyaretler vatandaşların takdirini topluyor. 

Milletvekili Sermin Balık ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada; "Birlik, beraberlik ve bereket ayı Ramazan-ı Şerif'i hep birlikte huzurla idrak ediyoruz. Yüce Rabbim hepimizin Ramazanı'nı hayırlı eylesin. Bizler hafta içi meclis çalışmalarına katılıp hemen ardından şehrimize gelerek hemşehrilerimiz ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Ramazan ayı, birlik, beraberlik ayı. Köylerimize, mahallelerimize beldelerimize giderek çat kapı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimiz bu ziyaretlerden çok memmun olduklarını ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hayır dualarını dile getiriyorlar. Hemşehrilerimizin güleryüzünü gördükçe bizler de tabi ki mutlu oluyoruz. Ben, bizleri gönüllerine misafir eden değerli tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi iletiyorum. Bizler her zaman sahada olmaya gayret göstererek, çalınmadık kapı, tutulmamış el ve dokunulmamış gönül kalmayana kadar durmadan, yorulmadan ve ara vermeden çalışmalarımızı sürdürecegiz. Bizim tek derdimiz var o da Elazığ. Amacımız hemşehrilerimizin ve Milletimizin gönüllerine dokunarak onların hizmetinde olmaktır. Rabbim'den bu mübarek ayda birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylemesini diliyor, tüm hemşehrilerimize sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum."