Milletvekili Sermin Balık 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Sermin Balık 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Balık Yayınladığı mesajda: “Kadın demek; sevgi demek, şefkat demek, anne demek, koruyucu demek, toparlayıcı demek, kısacası emek demektir.

Nesillerimizin yetişmesinde ve hayatın her alanında varlıklarıyla, üretkenlikleriyle, duyarlıklarıyla, anlayışlarıyla, emekleriyle, sevgi dolu yürekleriyle ve mücadeleleriyle geleceğin şekillendirilmesinde en önemli pay hiç şüphesiz ki kadınlarımızındır.
20 yıl boyunca kadınlarımızın hayatın her alanında daha yaygın ve daha güçlü yer alabilmesi için, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taviz vermeden, kararlı duruşu sayesinde Türkiye’de birçok alanda milat niteliğinde adımlar atılarak, biz kadınların eğitim, istihdam, sağlık, siyaset, hukuk gibi çeşitli alanların her kademesinde eşit fırsat ve olanaklardan yararlanmaları sağlanmıştır. Kadınların iş hayatındaki varlığı, sürdürülebilir kalkınmanın en önemli göstergesidir. Türk kadını geçmiş yüzyıllardan yaşadığımız bugüne ülkesine, vatanına, devletine ve bayrağına olan inancını her koşulda göstermiştir.  Ülkemizin daha güçlü ve daha yaşanabilir olabilmesi, toplumumuzun refah seviyesinin daha yükseltilmesi ve dünyamızın daha güzelleşmesi için 2023 ve 2071 hedeflerimize kadınlarımızın emekleriyle ulaşılacak olması tartışılmazdır.  Bu vesileyle yaşamımızın her alanında varlıklarını hissettiğimiz, toplum yapımızın temel direği olan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.