Milletvekili Demirbağ'dan Açıklama, 'Hizmet Yolunda Ömrünü Harcayan İnsanlarız'

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı bir televizyon programında sözlerinin yanlış anlaşıldığına dikkat çekti. Milletvekili Demirbağ yaptığı açılamada, 'İlgili programdaki kastım, kazancımızı milletimizle paylaşmamız vicdani sorumluluğumuzdur' dedi.

Milletvekili Demirbağ'dan Açıklama, 'Hizmet Yolunda Ömrünü Harcayan İnsanlarız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ,  Türkiye'deki ekonomik duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Programda yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığına dikkat çeken Demirbağ, “Bizler milletvekilleri olarak milletimize hizmet yolunda ömrünü harcayan insanlarız” dedi.

DEMİRBAĞ: HİZMET YOLUNDA ÖMRÜNÜ HARCAYAN İNSANLARIZ
Milletvekili Demirbağ, “Biz, milletvekilleri olarak milletimize hizmet yolunda ömrünü harcayan insanlarız. Gerek haftalık yaptığımız memleket ziyaretlerinin yol masrafları, gerek sorunlarını çözmemiz için Ankara'ya gelen hemşehrilerimizin ağırlanması, gerekse darda olan vatandaşlarımızın desteklenmesi gibi durumlarda kazancımızı milletimizle paylaşmamız vicdani sorumluluğumuzdur. İlgili programdaki kastım, bu nedenlerden dolayı maaşımızın bir bürokrat gibi kendimiz ve ailemiz için kullanılmamasıdır” ifadelerini kullandı.