Milletvekili Bulut: 'İddialarını İspatla'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un açıklamalarına cevap verdi.

Milletvekili Bulut: 'İddialarını İspatla'

Bulut yaptığı açıklamada; “Gürsel Erol sana sorduğum gayet basit sorulara cevap vermek yerine iftira ve hakaret yolunu seçtin. Sana seviyeli sorular, cevaplar ve eleştiriler yönelttim ama sen seviyesizlik yolunu seçtin. Sayende ahlak ve algı seviyenin ne kadar aşağılarda bir yerlerde olduğuna hep birlikte şahitlik etmiş olduk.

Gürsel Erol sana iki yılda üç okulu yaptıramadığınızı hatırlattım. Sen iftira imasıyla şahsımı iş bilmezlikle ve bürokrasiyi  bilmemekle suçladın. Biz aynı bürokratik ve hukuki süreçleri hızlıca tamamlayıp 40 okul yaptık. Gelip benden yardım isteseydin sana bürokratik süreçler nasıl aşılır, bir iş sonuca nasıl ulaştırılır millete nasıl hizmet edilir öğretirdim. Tekrarlıyorum: Bize gerekçe üretme demogoji yapma okulların akibetinden haber ver!

Gürsel Erol siyasi fırsatçılık ve siyaseten ahlaksızlık ne demektir sana izah edeyim: Tunceli’de milletvekili olabilmek için Kandil’e yalvarmaktır. Elazığ’da siyasete devam edilmek için milliyetçi taklidi yapmaktır. Çok yüzlülüktür; bazen de yüzsüzlüktür. Sen, bu konuda en net örneksin. Senin nasıl bir karakterinin olduğunu CHP Genel Merkezine girişini yasaklayan Deniz Baykal çok veciz bir şekilde ifade etmişti. Sahi, sana “Parsadan” diyordu; değil mi?

Mahkeme kararıyla ihaleye fesat karıştırmaktan hüküm giyen Gürsel Erol bana ihaleci imasında bulunmuşsun. Daha önce de sana iddialarını ispatla demiştim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İspatlamazsa şeref, onur ve haysiyet yoksunudur…

Bizim kursağımızdan haram geçmedi, geçmez. Haramzade görmek istiyorsan git sözde restore ettiğin “Harput Kalesine” bak. Dökülen Harput Kalesinin yıkılan duvarlarında, sahte dolgu ve sıvalarında aradığın harazamzadeyi göreceksin. 
Gürsel Erol sana Elazığ’lı olsaydın bizi daha iyi anlayacaktın dedim. Doğru söyledim.  Yaptığın açıklama ve seçtiğin seviye beni yeniden doğruladı.
Siyasette hiç kimse vazgeçilmez değildir. Bizler de bugün varız, yarın yokuz. Varsa bir emeğimiz, eserimiz, hizmetimiz şeref ve onur olarak o bize yeter. 
Gürsel Erol, şahsıma cevaben yayınladığın basın açıklamasını oku. Kendini, seviyeni o metinde göreceksin. Sen bile kendinle muhatap olmak istemeyeceksin. Sana basın ve sosyal medya yoluyla bile cevap vermek fazla. 

Seçim zamanı konuşacağım şeyler var diyorsun. Elinde ne varsa çık anlat. Seçimi bekleme. Hemen bugün, bildiğin ve ıspatlayacağın ne varsa çık anlat. Bunu Elazığ’ın iyiliği için yap. Bunu kendin için yap. Bekliyorum ”dedi.