Milletvekili Balık Vatandaşları Dinledi

AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlendiği halk buluşmalarının nöbetçi vekili AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık oldu. Balık, asgari ücret zammının ardından emeklileri, memurları ve işçileri de rahatlatacak bir çalışmanın olduğunu söyledi.

Milletvekili Balık Vatandaşları Dinledi

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlendiği halk buluşmalarının bu haftaki nöbetçi vekili AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık oldu.

Halk buluşmalarına Milletvekili Balık’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Avukat Ömer Faruk Çelik, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Canan Şavlı ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm katıldı.

BALIK: BİZİM DERDİMİZ MİLLETİMİZ

Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Balık, “Vatandaşlarımızla buluşacağız. Onlardan özel sorunu olanları, özel talepleri olanları ayrı ayrı alarak hep birlikte teşkilat olarak dinleyeceğiz. Bizim derdimiz milletimiz. Bizim derdimiz hiçbir mağdur vatandaşımız kalmayacak kadar herkesle birebir görüşmek, herkesin mağduriyetini giderebilmek, herkesin derdine derman olabilmek. Hepimizin bildiği gibi ülkemiz, dünya zor bir süreçten geçiyor. Pandeminin etkileriyle ve küresel ısınmanın etkileriyle bütün dünya gıdaya ulaşımda zorluk yaşarken; ülkemizde çok şükür böyle bir problem yok. Bütün dünya sağlığa ulaşımda zorluk çekerken, sağlığa ulaşamazken ki yıkılmaz denilen üşkelerin çok büyük ekonomisi var denilen ülkelerde insanların sokaklarda pandemi sebebiyle covid yüzünden ölüşlerine hep birlikte şahit olduk ne yazık ki. Ülkemizde sağlıkta yaptığımız doğru yatırımlarla insanımıza yaptığımız çalışmalarla biz bu süreci halkımızla birlikte atlattık. Aşılama oranında dünyadaki iyi ülkelerden biriyiz. Elazığ aşılamada üst sıralarda” ifadelerini kullandı.

BALIK: FİYATLARDAKİ DÜŞÜŞLERİ ÇOK YAKIN ZAMANDA GÖRECEĞİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık, “Ülkemiz üzerinde oynanan ekonomik sıkıntılar Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bozuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın geçen hafta yaptığı açıklamalarda piyasayı rahatlatan, doların ateşini indiren açıklamalarla birlikte ekonomide bir istikrar, yeniden önümüzü görebileceğimiz hakikatten yatırımcımızın rahatlıkla yatırım yapabileceği, faiz oranının düşük olduğu, yatırımcılarımızı özellikle çektiğimiz ki Elazığ yatırım açısından önemli yerlerden biri. Altıncı bölge teşviklerinden de faydalanabildiğimiz bir yer. Valimiz, ticaret odamız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız bu işin bütün paydaşları özellikle yatırımı çekmek için hep birlikte güç birliğiyle elimizden geleni yapıyoruz. İşte ikinci organizedeki çalışmalarla, küçük organizedeki çalışmalarla biz yatırımcı çekmek için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan şunu istiyorum; biraz sabırlı olsunlar. Elbette ki bu ekonomideki istikrar fiyatlara da yansıyacak. Fiyatlardaki düşüşleri de çok yakın zamanda göreceğiz” şeklinde konuştu.

BALIK: EMEKLİ, İŞÇİ VE MEMURLARIN DA ELİNİ RAHATLATACAK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Milletvekili Balık, “Asgari ücret tarihinde yapılmış en büyük zammı yüzde 50’lik bir zam yapıldı. Bunun arkasından emeklilerimizle ilgili bir çalışma var. Hakikatten emeklilerimizin de elini rahatlatacak mutlu edecek bir çalışmamız var. Bugün Memur Sen Genel Başkanı da bir açıklama yaptı. İşçi ve memurlara da gereken ölçüde onların da elini rahatlatacak çalışmalar yapılıyor” dedi.