Milletvekili Balık'tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık'tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Balık'tan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Sermin Balık mesajında: “Ülkemizde olduğu gibi Elazığ’ımızda da  bölgemizin, ilimizin ve ilçelerimizin  tanıtımı, kalkınması ve gelişmesi noktasında tüm gayretle mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdüren basınımız geçmişten günümüze her geçen gün önemini ve değerini artırmaktadır.

Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle demokrasinin sağlıklı bir şekilde işlenmesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenen, kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir meslektir. 

Bu önemli mesleği büyük bir özveriyle ifa eden başta Elazığ’daki basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.