METİN KOLOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NE ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ VERİLDİ

Metin Koloğlu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme komisyonu tarafından sertifika ile ödüllendirildi.

METİN KOLOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NE ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ VERİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar Engelli ve Yaşlı Hizmetlerden sorumlu  İl Müdür Yardımcısı  Selahattin Bozkurt  “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca engelli insanların hayatlarını kolaylaştırmak adına gerek kamuda gerekse özel kurum ve kuruluşlarında  inceleme ve eğitim çalışmalarını başlatıldığını söyledi.

METİN KOLOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ERİŞİLEBİLİRLİK SERTİFİKASI ALAN İLK EĞİTİM  KURUMU OLDU

Bozkurt,’’ Bugün yapmış oldukları çalışmalar sonrasında erişilebilirlik sertifikasını almaya hak kazanan Metin Koloğlu Mesleki ve Anadolu Lisemizin sertifikasını vermek üzere buradayız. Son yıllarda hükümetimizin politikası İle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın desteği ile engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma adına kamu ve özel kuruluşlarda inceleme çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda Metin Koloğlu Mesleki ve Anadolu Lisesi  üstün bir gayret göstererek erişilebilirlik adına önemli çalışmalar yaptılar. Bunun bir sonucu olarak Elazığ’da erişilebilirlik sertifikası alan ilk eğitim kurumu oldular” ifadelerini kullandı.

 

Metin Koloğlu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Turan Özdemir  ise, Engellilerin daha rahat erişimini sağlamak için kurum olarak yaptığımız çalışmalar Erişilebilirlik İzleme  ve Denetleme komisyonu tarafından belgeye layık görülmüştür. Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğümüzün bizlere layık gördükleri Erişilebilirlik Belgesi için İl müdür yardımcısı Selahattin Bozkurt ve komisyon üyelerine teşekkür ederim.’’