Meclis Üyeleri Sahada

İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü kendi görev alanları içerisinde kalan bölgelerde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Meclis Üyeleri Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi görev ve sorumluluk alanlarında bulunan köylerdeki karla mücadele çalışmalarına İl Genel Meclis Üyeleri de katılarak hem personele destek oluyor hem de vatandaşın sorunlarının çözülmesi konusunu yakından takip ediyor.

İl Özel İdare ekiplerin bu zorlu mücadelesini yerinde görmek ve motivasyon sağlamak amacıyla MHP'li İl Genel Meclis Üyeleri Osman Dilek ve Aytunç Sunguroğlu da karla mücadele çalışmalarını yerinde görerek ekiplerden bilgi aldılar.

MHP’li İl Genel Meclisi Üyelerinin ardından Elazığ İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ile Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Atilla Pirinç, Turgay Aksoy, Mithat Gündüz ve Sedat Uyanık da çalışmaları yerinde inceledi ve bilgiler aldılar.

Önce MHP’li meclis üyeleri mi yoksa Ak Partili meclis üyeleri mi başlattı bu uygulamayı ya da zaten birileri teşkilat toplantılarına gitmişken bir de karla mücadele eden ekiple poz verip bunu hizmet olarak değerlendirmek  mi  istedi bilmiyoruz ama bildiğimiz ve gördüğümüz şey şudur ki, bu ziyaretler ne amaçla yapılarsa yapılsın çok anlamlı ve çok  güzel hareketler 

Karla mücadele eden ekiplere selam vermek ve onlarla ayak üstü hal-hatır sormak bile alkışlanacak bir davranıştır.

Niyetler ve amaç ne olursa olsun, İl Genel Meclis üyelerimizin sahada olması ve çalışmalara duyarlılık göstermesi takdire şayandır. Tabi bunu sırf hizmet ve rızayı bari olarak yapanların ecri ve mükâfatı da niyetlerine göre verilecektir. Ne diyordu kutlu ses: “Ameller ve davranışlar niyetlere göredir”