MARED, ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİNE KATILDI

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birçok davetlinin katılımıyla açılan ve 4-8 Ekim 2017 tarihleri arasında devam edecek olan Elazığ Tanıtım Günleri, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

MARED, ELAZIĞ TANITIM GÜNLERİNE KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın yöresel ürünlerini, kültürünü, sanatını ve medeniyetini tanıtmaya yönelik bu organizasyona MARED Yönetimi de katıldı.

 

Başkan Mahmut KAHRAMAN’a, 2. Başkan Şaban POLAT ve Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz BÖLER de eşlik etti.

Başkan KAHRAMAN, etkinlikle alakalı yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu tür fuarları veetkinlikleri değerlendirmek lazım.  Orciğinden pestiline, üzümünden vişne çürüğü mermerine kadar bir çok ürünün yer aldığı stantları arkadaşlarımla beraber gezdik. Çok emek verilmiş. Bu tür faaliyetler Elazığımızın potansiyelini harekete geçirme anlamında çok etkin rol oynar. İmkanları ölçüsünde Türkiye’nin dört bir tarafındaki hemşerilerimizi bu tür organizasyonlarda görmek istiyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. “ dedi.