MANİSASPOR'A ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!

 

Bugün TFF 1

MANİSASPOR'A ŞOK ÜSTÜNE ŞOK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Bugün TFF 1. Lig’in 1. Haftası’nda temsilcimiz Elazığspor ile karşı karşıya gelecek olan Manisaspor’da olağanüstü problemler yaşanıyor. 2.5 Milyon TL civarında borcu olduğu için transfer tahtasını açamayan ve anlaştığı futbolculara imza attıramayan Manisaspor yönetimi, dün de bu problemi aşamadı ve yeni transferlere lisans çıkaramadı. Bu gelişmenin akabinde Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşan ve iyi bir sezon öncesi dönemi geçiren Manisaspor’da, verilen sözlerin tutulmaması ve transfer yasağının kaldırılamaması üzerine Altıparmak görevinden istifa etti.
Mehmet Altıparmak, tesislerde oyuncular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaşırken, yeni transferler de bir bir kulüpten ayrıldı.
Göksu Alhas ve Berkay Samancı ilk ayrılan isimler olurken, başta yabancı futbolcular da kulüple yaptıkları sözleşmeleri feshetmeye başladı.
Sezonu temsilcimiz Elazığspor ile evinde açacak olan Manisaspor, geçen yıldan kalan oyuncuları ve altyapıdan alınacak gençlerle maça çıkması bekleniyor.
 

KALEYİ 18’LİK YAĞIZCAN KORUYACAK
Denizlispor’dan İsmail Şahmalı’yı transfer etmesine rağmen lisans çıkaramayan Ege ekibinde bugünkü maçta kaleyi 1998 doğumlu Yağızcan Akyürek koruyacak. Kaleci Yağızcan’ın yedeği ise bulunmuyor. Manisaspor’un bugün oynanacak maç için altyapıdan 1 futbolcuya lisans çıkartıp kadroya dahil etmesi gerekiyor.