MAHALLEMİZDE BULUNAN METRUK BİNALAR YIKILSIN

​​​​​​​Nisa Yılmaz/Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Yusuf Çakmak, ''Mahallemizde metruk binalarımız var. Bu binalar uyuşturucu ve tiner kullanan kişilerin yuvası haline geldi.'' dedi.

MAHALLEMİZDE BULUNAN METRUK BİNALAR YIKILSIN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhtar Çakmak yaptığı açıklamada, ’’Mahallemizde 13 bin seçmenimiz var.Mahalle olarak eksikliklerimiz var. Bu eksiklikler ilerleyen zamanlar da inşallah çözülecek. Şuan için en büyük sorunumuz mahallemizde bulunan metruk binalardır. Sahipsiz olan bu evler,uyuşturucu ve tiner kullananların yuvası haline gelmiştir. Vatandaşlarımız huzursuz oluyor.Bu binalar ile ilgili gerekli bütün yerlere müracaatta bulunduk. Şuan bir bina için mahkeme süreci devam ediyor.’’ diye konuştu.

Metruk binalar yüzünden mahallelerinde hırsızlık olaylarının arttığını ifade eden Muhtar Çakmak, ’’Mahallemizde bulunan bir markette 11 bin lira civarında bir hırsızlık oldu. Bu olaydan sonra vatandaşın arabasının camları kırıldı. İçinde 20 bin liralık ziynet eşyasını alıp kaçmışlar. Bunun sebebi mahallemizde bulunan metruk binalardır.Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyoruz.’’ dedi.