Kimmiş kutuplaştıran?

Ülkemizde özellikle CHP' başta olmak üzere  muhalif kesimlerin Ak parti hükümetini ve en çok da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçladıkları konuların başında tolumu kutuplaştırma, kendisinden olmayanları ötekileştirme eleştirisini bilmeyen yoktur.

Kimmiş kutuplaştıran?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde özellikle CHP’ başta olmak üzere  muhalif kesimlerin Ak parti hükümetini ve en çok da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçladıkları konuların başında tolumu kutuplaştırma, kendisinden olmayanları ötekileştirme eleştirisini bilmeyen yoktur.
Erdoğan’ı nefret dili kullandığı ve toplumum kamplara bölüp kutuplaştırarak siyaset üretmekle suçlayan kesimlerin başında ise Cumhuriyet Gazetesi gelir.
Ancak Cumhuriyet, cumartesi öyle bir çamurluk etti ki kendi eleştirdiği konuların çukurunda resmen debelendi.
Star TV ekranlarında yayınlanan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanan yeni bölümünde; Haluk Levent, Ender Balkır, Hüseyin Turan ve Sebahat Akkiraz’ı konuk etti.
Cumhuriyet Gazetesi, İbrahim Tatlıses'in Başkan Erdoğan'ı desteklemesini gerekçe gösterip, sanatçılar üzerinden kirli bir mahalle baskısı kurmaya çalışması ve sanatçıları hedef göstermesi büyük tepkiyle karşılandı.
Cumhuriyet Gazetesi’nin yaptığı şey nedir? Düpedüz kutuplaştırmak, ötekileştirmek ve sanatta siyaset bulaştırmak..
İbrahim Tatlıses ve yapımcılar, davet etiği sanatçıların siyasi görüşlerini bilmiyor mu? Ve kendilerine davet ulaşan sanatçılar İbrahim Tatlıses’in durduğu yeri bilmiyorlar mı?
İki taraf da kendilerinin ve karşı tarafın siyasi olarak durdukları yeri bile bile sanata siyaseti alet etmemiş ve programa katılarak çok güzel bir birlik ve beraberlik görüntüsü vermiş ve “Hüseynikten çıktım şeher yoluna” parçasını dinlerken başta ben olmak izleyenlerden de çok olumlu tepkiler almışken, bu tablodan Cumhuriyet Gazetesi neden rahatsız olur sizce?
Rahatsızlığı; bu ülkede birlik, beraberlik, kardeşlik olmasın. Sürekli çatışan kutuplar olsun. Ötekileştirilen çevreler olsun ki bundan nemalanıp ülke kaosa sürüklensin.
Kaosa sürüklensin de ne olsun? Gezi’de, 15 Temmuz’da başarılamayan ihanet,  Boğaziçi olayları gibi yeniden sahneye konsun.
Bu olay da gösterdi ki bu ülkeyi asıl kutuplaştıran, ötekileştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan değil. Asıl bölücü ve kutuplaştırıcı Cumhuriyet adı altında hezimet ortaya koyan ve ihanet edenlerin ocağı ve otağı haline gelen  Cumhuriyet Gazetesi  müsveddesidir.