Kendircioğlu: 'Elazığ'ı çok seviyorum'

Tokat'ta yapılan Kick Boks Gecesi'nde ringe Elazığ Halayı ile çıkan ve gönülleri fetheden Hamza Kendircioğlu, gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu.

Kendircioğlu: 'Elazığ'ı çok seviyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tokat’ta yapılan ve TV 8,5’dan canlı yayınlanan Kick Boks Gecesi’nde İranlı rakibi Hosein Helali'yi 3-0 mağlup ederek şampiyon olan Milli Boksör Hamza Kendircioğlu, gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu. Ringe Elazığ Halayı ile çıkan ve gönülleri fetheden Kendircoğlu, bir dahaki ringe çıkışında arka fonda çaydaçıra müziği çaldırmayı düşündüğünü söyledi. Marmara Eğitim Kurumları’nda öğrencilerle söyleşi yapan ve tecrübelerini paylaşan Kendircioğlu, gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

“ELAZIĞ’I TEMSİL ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Elazığ kültürünü tanıtmanın kendisi adına önemli olduğunu dile getiren Hamza Kendircioğlu, “Bundan sonrası için de ringe çıkarken böyle bir şey yapmayı düşünüyoruz, bir dahaki ringe çıkışımda arka fonda çaydaçıra çalarak girmeyi düşünüyorum. Elazığ’ı temsil etmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Elazığ’a dönmeden çok güzel geri dönüşler aldığını ifade eden Milli Boksör, “Elazığ’a daha dönmeden çok güzel geri dönüşler aldım sosyal medyadan. Yurt dışından beni izleyen Elazığlı hemşerilerimiz beni arayarak memnuniyetlerini belirttiler. Elazığ’a dönüşte ise konvoy yaparak beni karşıladılar sağ olsunlar  kent meydanında halaylar çektik. Çok güzeldi çok mutlu oldum. Yeni başlayan gençler mücadele etmeyi bırakmasınlar, yaşadıkları illere şehirlere değer katsınlar ve son olarak ülkemize değer katsınlar ülkemizi temsil etmek için çaba göstersinler ve hırsla devam etsinler.

Ben Elazığ’ı çok seviyorum. Elazığ’ı benimsedim. Umarım bu saatten sonra da Elazığ’ı çok güzel bir şekilde temsil etmeye devam ederim” şeklinde konuştu.