KEHINDE 600 BİN EURO İSTEDİ!

Haber: Hüseyin Kabukçu

Nijeryalı golcü Muhammed Kehinde'nin 2 yıllık yeni sözleşme için Elazığspor'dan bonservisiyle birlikte toplam 600 Bin Euro ü

KEHINDE 600 BİN EURO İSTEDİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Nijeryalı golcü Muhammed Kehinde'nin 2 yıllık yeni sözleşme için Elazığspor’dan bonservisiyle birlikte toplam 600 Bin Euro ücret talep ettiği öğrenildi. Bonservisi Birleşik Arap Emirlikleri ligi takımlarından Al Fujairah’ta olan 23 yaşındaki yıldız oyuncunun Elazığspor’da 2 sene daha oynamasının fiyatı 600 Bin Euro. Ara Transfer Dönemi’nde opsiyonlu olarak Al Fujairah’ta kiralanan ve bonservis bedeli 200 Bin Euro olan Nijeryalı Muhammed Kehinde, Bordo-Beyazlı Transfer Komitesiyle yaptığı görüşmede bonservis ücreti hariç 2 yıllık sözleşme bedeli için toplam 400 Bin Euro yani yaklaşık olarak 1.6 Milyon TL ücret talep etti.
Elazığspor taraftarının takımda kalmasını istediği 23 yaşındaki yıldız golcünün talep ettiği bu ücretle zaten maddi sıkıntı içerisinde bulunan Bordo-Beyazlı Kulübün bu teklifi kabul etmeyeceği belirtilirken, Kehinde ile yeniden kiralık olarak anlaşma yoluna gidilecek. Nijeryalı oyuncunun kiralık olarak ise 400 Bin TL istediği bildirilirken Bordo-Beyazlı yönetimin bu ücrette indirime gitmesi için genç golcüyü ikna etmesi gerekiyor.
31 Mayıs itibariyle Elazığspor’la sözleşmesi sona eren Nijeryalı oyuncu ve kulübü ikna edildiği takdirde yeni sezonda da Kehinde’nin kiralık olarak Elazığspor forması giyeceği bildirildi.