KARAFIRTINALAR MANİSASPOR'DA KALDI

Haber: Hüseyin Kabukçu

Manisaspor ile yolları ayırdıktan sonra Elazığspor'un da görüşme halinde olduğu Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, eski takımı ile y

KARAFIRTINALAR MANİSASPOR'DA KALDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Manisaspor ile yolları ayırdıktan sonra Elazığspor’un da görüşme halinde olduğu Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, eski takımı ile yeniden el sıkıştı. 7’nci haftadan itibaren Siyah-Beyazlı ekibin başına geçen Sait Karafırtınalar, 28 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. Karafırtınalar yönetiminde 37 puan toplayan Manisaspor, ligin bitimine bir hafta kala kümede kalmayı garantilemişti. Sezon sonunda Manisaspor ile yollarını ayıran başarılı teknik adam, bu gelişmenin ardından Elazığspor’un da gündemine gelmiş ve taraflar arasında bir görüşme gerçekleşmişti. Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen’ın, Karafırtınalar ile yeniden masaya oturma kararı aldığı ve yapılan görüşmeler sonrasında uzlaşma sağlandığı öğrenildi.
21 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul öncesi adeta yaprak kımıldamayan Elazığspor’a bir kötü haber de Soner Tolungüç’ten. Tecrübeli çalıştırıcının yaşanan kaos nedeniyle görüşmekten vazgeçtiği kulislerde konuşuluyor.