Kan kaybı devam ediyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 15. Haftası'nda önemli eksiklerle gittiği Arnavutköy Belediye deplasmanından 2-0'lık sonuçla mağlup ayrıldı

Kan kaybı devam ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 15. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Arnavutköy Belediyespor’la karşı karşıya geldi. 5 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Bolluca Stadı’nda oynanan ve Manisa bölgesinden C Klasman Hakemi Hüseyin Gökberk Arslan’ın yönettiği maça Yiğitcan, Ensar ve Ahmet Ertuğrul gibi oyuncuların eksikliğiyle başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, ilk yarım saatlik dilimde başa baş bir mücadele sergiledi. Maçın ilk yarısında her iki takımın da bulduğu 1’er gol geçerlilik kazanmazken devreye golsüz eşitlikle girildi.
İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi takım 54. Dakikada Sergen Yakupçebioğlu’nun kaydettiği golle üstünlüğü yakaladı. Maçın 90+2. dakikasında Mustafa Acun’la bir gol daha bulan İstanbul ekibi sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.
13 puanda kalan Bordo-Beyazlı ekibimiz, gelecek hafta evinde Bursa Yıldırımspor’la karşı karşıya gelecek.
Ayrıca maçın 83. Dakikasında sarı kart gören ön libero Salih Polatdemir, cezalı duruma düştü. Genç oyuncu 16. haftadaki Bursa Yıldırım maçında forma giyemeyecek.