Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?

Özel Haber Elazığ: Başak MERAL GÜNDÜZ/Birçok kişi özel günlerde sevdiklerini daha da özel hissettirmek ve düşündüğünü göstermek için özel bir hediye almayı ister. Bunun için de en iyi ve en özel hediyeyi araştırmaya ve seçmeye başlar.

Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu noktadaki sorularımızı Elit Tatlar ailesinden Nurdane Toraman ve  Nurten Bilgili’ye sorduk.

ÇİKOLATANIN HERKES TARAFINDAN SEVİLMESİ BİZLERDE İLHAM NOKTASI OLDU
Nurdane Toraman “Çikolatanın herkes tarafından sevilmesi bizlerde ilham noktası oldu özel günlerde çikolatalarımız kişiselleştirerek özel günleri daha tatlandırmaya ve unutulmaz anlara dönüştürmek için Elit Tatlar ailesi olarak Smash Heart, Bear Pinyata ve Ball Pinyata ürünlerimiz ile şehrimizde 29 Ocak tarihinden itibaren satışlarımıza başladık farklılığın ve kalitenin öncüsü olarak  hizmet vermeye devam ediyoruz .

Özel günler için hediye çikolata alımı yapılacak ise hem el yapımı çikolataları hem de gerçek çikolataları ile farkını ortaya koyan Elit Tatlar el yapımı cikolatalarımızı  tercih etmek, özel ve lezzetli ürünlerimizi deneyimlemek gerekir.Dogum günlerinde , kız mı erkek mi cinsiyet partilerinde , evlilik tekliflerinde , geçmiş olsun , ve içimden geldi hediyelerinde hem lezzetli hediye olsun hemde farklı olsun diyenlerin 1 numarali tercihi olmaktan büyük gurur ve mutluluk duymaktayız” dedi.

EL YAPIMI ÇİKOLATALARDA EN İYİSİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ
Nurten Bilgili “Elit Tatlar ürün çeşitliliği, kaliteli üretimi, şık tasarımları ve farklı lezzetleri ile hem hediyelik çikolata hem de gün içerisinde tüketebileceğiniz atıştırmalık çikolata hemde sağlıklı el yapımı çikolatalarda en iyisi olmaya devam ediyoruz.
 
Elit tatlar çikolata ailesi olarak çikolata yapmanın yapmanınbir sanat olduğuna inanır ve tüm çikolatalarımızın  yapımında bu inanışı benimser. İşimizi çok severek ve aşk ile yapmaktayız  
Hem lezzetli hem de klasikleşmiş hediyelerin dışında bir deneyimi sevdiklerine yaşatmak isteyenler için Instagram sitemizde ve Whatsap sipariş hattımızdan hızlı bir şekilde sipariş oluşturabilirsiniz.
Elit tatlar ailesi olarak yolculuğumuza ilk çıkış hikayemiz pandemi süreci , eve kapanmaların yaşanmasıyla başladı. Bu dönemde sosyal medya hepimizin hayatında daha fazla yer almaya başladı bizlerde Instagram da sıklıkla karşılaştığımız yurt dışında yaygın olan ancak ülkemizde fazla bilinmeyen Smash Heart ürünlerinı sıkı takibe aldık ve şehrimize ilk olma özeliğini taşıyarak 29 Ocaktan itibaren Instagram üzerinden hizmet vermeye başladık.
Elit Tatlar Smash Heart  serisi ile sevginizi göstermenin , mutluluğu hediye etmenin  en tatlı  yolunu keşfedebilirsiniz. Serimizin enfes el yapımı kalpli, ayıcıklı, yada küre pinyatalarımızdan seçtiğiniz ile oluşturduğumuz   çikolatalarımızı tokmağımız ile kırınca ortaya çıkan sevdiğinizden sevgi dolu notunuz , özel QR kod ile eklediğimiz size özel şarkınız ,spesiyal çikolatalarımız marshmelow ve şekerlemelerimiz çıkmaktadır. Kutularımız tamamıyla siz değerli müşterilerimizin isteği doğrultusunda hazırlanmaktadır istediğiniz her detay sizlerin zevki doğrultusunda oluşturulmaktadır .
Dışı  çıtır çikolatalı içi sade veya kakaolu ev yapımı lezzetli kekimizden oluşan cakesicleslerimiz  , mocha , sıcak çikolata ,latte, nesquik , Nescafe seçeneklerinden seçtiğiniz ile oluşturduğumuz chocolate bombalarımız ile de kutularımızı zenginlestiriyoruz . En özel günlerinizde el yapımı sağlıklı çikolatalarımız ile gününüzü taçlandırarak sevdiklerinizin kalbini fethedebilirsiniz” dedi.

KALİTELİ VE İYİ ÇİKOLATA NASIL ANLAŞILIR ?

Nurdane Toraman “Gün içerisinde tükettiğimiz tüm ürünler gibi çikolatanın da kalitelisini ve en iyisini yemek isteriz. Bu da çikolatayı kaliteli ve iyi yapan özelliklerini bilmekten geçer. Kaliteli ve iyi bir çikolata için aşağıda belirtilen özelliklerin seçim yaparken göz önünde bulundurulması gerekir.

Kaliteli çikolata vücut sıcaklığında erdiğinden el ile tutulduğu zaman (birkaç saniye sonra) erimeye başlar. Bu duruma ise kakao yağının erime sıcaklığının 34 derece olması neden olur. Ayrıca erime hızlı bir şekilde oluyor ise kakao yağı oranının yüksek olduğu anlamına gelir.Kaliteli el yapımı çikolata hiç bir koruyucu içermemektedir . Saf çikolatadan oluşmaktadır.Çikolata kırıldığında kendine has bir ses çıkar.
Kalitesi iyi olan çikolata kırıntı yapmaz. Net bir biçimde kırılır. Aynı zamanda ağızda hem yapışkan hem de yağlı bir tada sebep olmaz. Buna ek olarak çikolata içerisindeki aromaları ağızda açığa çıkartmalıdır. Eğer çikolatanın tadına baktığınızda ağzınızda yağ tadı oluşuyor ise çikolatanın bünyesinde kakao yağına ek olarak bitkisel yağ da bulunuyor demektir. Çikolatanın kaliteli ve iyi olması için kakao oranının %50 ile %70 arasında olması, şeker yüzdesinin de %30’u aşmaması gerekiyor” dedi.
 

Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?
Kaliteli ve İyi Çikolata Nasıl Anlaşılır ?