İzzet'in 10 günü kaldı!

Elazığspor'un başarılı ve bir o kadar da şanssız kanat oyuncusu İzzet Topatar, yeşil sahalara döneceği günü iple çekiyor

İzzet'in 10 günü kaldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda İstanbulspor’la oynadığı ve 3-2 yenilerek kupaya veda ettiği maçın 39. dakikasında sakatlanarak yerini Cengizhan Akgün’e bırakan ve sahalardan 5 hafta uzak kalacağı açıklanan İzzet Topatar, yeniden forma giyeceği günleri iple çekiyor. Son durumu ve takımdaki hava hakkında spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya değerlendirmelerde bulunan başarılı oyuncu, “10 günlük bir tedavi sürecim kaldı. Yeniden forma giyeceğim günleri iple çekiyorum” dedi.

“DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK”

Geçen yıl da forma bulmaya başladığı ve form tuttuğu dönemde sakatlandığını anımsatan 19 yaşındaki oyuncu, “Bir türlü şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. Geçen yıl da iyi performans sergilediğim dönemde çapraz bağlarım kopmuş ve sezonu tamamlamıştım. Bu yıl da tam kendimi hazır hissettiğim dönemde şanssız bir sakatlık yaşadım. Her işte bir hayır vardır diyelim. Şanssızlıklar bir türlü yakamı bırakmıyor ama özel bir program dahilinde çalışmalarımı devam ettiriyorum. 10 günlük bir zaman kaldı önümde. Bu süreçte kendimi tam anlamıyla toparlayıp takımıma katkı sağlamak istiyorum” dedi.

“ELİMDEN GELENİN FAZLASINI VERECEĞİM”

Takımın şuan ligde bulunduğu konumu hak etmediğini belirten yıldız oyuncu, “Şanssız puan kayıpları yaşadık. Orhan hocamızın direktifleriyle en yakın sürede üst sıralara tırmanacağımızdan hiçbir şüphem yok. Elazığspor’un küme düşme gibi bir korkusu da yok ve olmayacak da. Eksik ağabeylerimiz, kardeşlerimizin dönüşü ile takımımız üst sıralara tırmanacaktır. Taraftarlarımız bize olan inançlarını kaybetmesin ve sürekli arkamızda olsunlar. Ben de elimden gelenin fazlasını vereceğim ve bu şanlı arma var olsun diye sürekli çalışacağım” şeklinde konuştu.

Bu sezon 5 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yapan başarılı oyuncu, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.