İyisi Kötüsüyle…

İYİ Parti Genel Başkanının Cuma günü ilimize gerçekleştirdiği ziyaret her ne kadar Bingöl'de Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına yönelik küfrün gölgesinde kaldıysa da değişik yorumlar yapılmasına sebep oldu.

İyisi Kötüsüyle…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teşkilatın başarısız planlama ve organizasyonlarına rağmen Akşener’e ilgi beklenenin üzerinde olduğu kesin. 

Gazi Caddesinde akşam saatlerinde oluşan yoğunluk İyi Partilileri memnun ederken, bazı siyasilere göre söz konusu kalabalık bindirilmiş kıtalardan ibaretti ve Elazığ halkı çok yoktu.

İYİ Parti programında en çok konuşulan konulardan  biri de MHP ve Ak Partili olarak bilinen bazı isimlerin Akşener’i karşılayan ve programlara katılanlar arasında görülmesiydi.

Bazı sosyal medya hesaplarına yansıyan, “Bizden kaçmaz, yakaladık seni” türünden paylaşımlar yapıldığı gibi Ak Partiliği ile öne çıkan isimlerin de topluluk içinde görülmesi tartışmalara yol açtı.

İyi ya da kötü, kalabalık ya da değil. Sonuçta bir Genel Başkan geçti bu şehirden. Birçok yönüyle konuşulabilir, değerlendirilebilir ya da eleştirilebilir.
Gerçek olan üç konu var ki, birincisi değişik partilerden İyi’ye bir yöneliş var. İkincisi yönetimde kısa süre içerisinde bir değişim var. Üçüncüsü ise parti içinde ciddi anlamda bir listeye girme yarışı var.

Bu gerçeklerden birinci madde, tüm partilerin gündeminde olması gereken, sebep ve sonuçları masaya yatırılması gereken bir konu.