İyi Partili Vekil Ak Parti'ye Geçti

2018 yılında yapılan genel seçimlerde İYİ Parti'den balıkesir Milletvekili seçilen İsmail Ok, 2020 yılında istifa etti. Ok, istifası sırasında yaptığı açıklama ile İYİ Parti yönetimi ve Meral Akşener'e ateş püskürmüştü. Ok, aradan geçen 2 yılda bağımsız olarak vekilliğini sürdürdü. Ok, bugün AK Parti'ye katıldı.

İyi Partili Vekil Ak Parti'ye Geçti

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili olarak 2018 yılında TBMM'ye giren, 2020 yılında istifa ederek bağımız milletvekili olan İsmail Ok bugün AK Parti grubuna katıldı. Ok'un, AK Parti rozetini Başkan Recep Tayyip Erdoğan taktı. Ok, AK Parti'ye katılma sebebini kısa bir konuşma ile aktardı.

İSMAİL OK AK PARTİ GRUBU'NA KATILDI
Bağımsız Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye katıldı. Ok'un, AK Parti grubuna katıldığı haberini Başkan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının sonunda duyurdu. Yoğun alkış alan Ok, kısa bir konuşma yaptı.

ROZETİNİ BAŞKAN ERDOĞAN TAKTI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ok'un konuşmasını tamamlamasının ardından kendisini tebrik etti, başarılar diledi. Ok, 'Elimden gelen her desteği vereceğim.' diyerek Erdoğan'a teşekkür etti. Ok'un AK Parti rozetini Başkan Recep Tayyip Erdoğan kendisi takarken, daha sonra aile fotoğrafı çekildi.