İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Teşkilatında Nöbet Değişimi

Kıymetli hemşehrilerim İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Burak ÖZGÜL görevini Mehmet Ali KAHVECİOĞLU'na devretti.

İYİ Parti Elazığ Gençlik Kolları Teşkilatında Nöbet Değişimi

Bugüne kadar her çalışmamızda yanımızda olan, özverili çalışmalarıyla ELAZIĞ İYİ PARTİ ailesine güç katan Gençlik Kolları Başkanımız Burak ÖZGÜL görevi devretmiştir. Kendisine bu güne kadar yaptığı hizmetler nedeniyle çok teşekkür ederim. İYİ Parti’ye hizmetlerine devam edecektir. 
İl Teşkilatı olarak Genel Merkezimize önerdiğimiz ve Genel Merkezimiz tarafından Elazığ İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mehmet Ali KAHVECİOĞLU geçen hafta Ankara’da yapılan tören ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Sayın Berna SUKAS tarafından mazbatasını almıştır. 
Gücümüze güç katacak olan başkanımız Mehmet Ali KAHVECİOĞLU’na ve ekibine başarılar dileyerek CESURLAR VE İYİLER HAREKETİNE hoş geldiniz diyorum. 
Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in önderliğinde iktidara yürüdüğümüz bu yolda GÜNEŞLİ GÜNLERİN yakın olduğunu belirterek tüm Gençlik Kolları Teşkilatının partimize, Elâzığ’ımıza tekrar hayırlı olmasını dileyerek, İl Teşkilatım adına sevgi ve saygılarımı sunarım.