İYİ'nin Sürprizi Ne Ola ki?

İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, Sondakika23 YouTube kanalında başarılı ve deneyimli gazeteci Hasan Bak'ın hazırlayıp sunduğu 'Şehir Masası' programına konuk oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ'nin Sürprizi Ne Ola ki?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkede olduğu gibi ilimizde de hızlı bir yükseliş örneği ortaya koyan İyi Parti, teşkilat çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Genel Başkan Meral Akşener ile görüşen İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler, programda Elazığ’da iki milletvekili kazanacaklarını ve bunu sahada net olarak gördüklerini dile getirmiş.

Başkan Gürgözeler’in aynı programda dile getirdiği; “15 gün sonra Elazığ ile ilgili çok önemli bir sürpriz açıklamam olacak” cümlesi bir anda siyasi kulisleri harekete geçirdi ve heyecan oluşturdu.

Bu açıklamadan sonra, siyaseti ve siyasi dengeleri takip eden her bir kişi ve partide meraklı bir bekleyiş başladı.

Başkan Gürgözeler’in partisini ve dolayısıyla Elazığ’ın siyasi atmosferini ve dengelerini değiştirecek nasıl bir açıklama yapacağı merakla beklenirken bu konuda bazı yorumlar da yapılmıyor değil.  

Bir kısım gözlemciler Gürgözeler’in ilimizde geçmişten bugüne değişik partilerde siyaset yapmış kesimlerin ve isimlerin partiye katılmalarını açıklayacağını ifade derken bazı gözlemciler ise partinin üst düzey yöneticisi bir ismin Elazığ’dan milletvekili adayı olabileceğini açıklayabileceğini dile getiriyorlar.

Bu iki görüşü reddedip, bir il başkanının seçimlere bir yıl gibi bir süre varken milletvekili adayının kim olacağını açıklama gibi bir hataya  düşmeyeceği  dile getirilirken, Başkan Gürgözeler’in Elazığ il teşkilatları ve bununla ilgili atılacak önemli adımları halkla paylaşacağını ya da partiye yeni bir il başkanlığı binası kazandıracağı gibi bir haberi verebileceğini dile getiriyorlar.

Konu ne olursa olsun, başkan Gürgözeler, yerel siyasetin gündemini belirleyen  bir atraksiyon yaptı ve tüm şehri 15 gün sonra yapacağı açıklamaya kilitlemeyi başardı.