İyi'de Beklenen Oldu

Ülkede belirli bir yükseliş ve öne çıkış trendi göstermesine rağmen ilimizde bu performansı gösteremeyen İyi Parti, merkez ilçe yönetimini feshetti.

İyi'de Beklenen Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Başkanı Mevlüt Or ile araları uzun süreden beri bozuk olan, zaman zaman yaşadıkları tartışmaları sosyal medya ve gurup içi WhatsApp yazışmalarına yansıdığı iddia edilen Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz görevden alındı.

Yapılan tören ve programlarında Merkez İlçe Başkanı ile birlikte Gençlik ve Kadın kollarının yok sayılmasına olan tepkisini İl Başkanı Mevlüt Or’a sosyal medya hesabıyla ileterek sitemini ve bunun teşkilatçılıkla bağdaşmadığını  ifade eden Merkez İlçe Başkanı Kaymaz’ın bu çıkışları teşkilatlarda huzursuzluk çıkarmakla itham edilmişti.

Teşkilat çalışmalarında kendisiyle uyumlu bir çalışma sergilemediği  gerekçesini Genel Merkeze ileten ve sonunda Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kaymaz’ı görevden aldıran ve bu haberi basına servis ederken merkez ilçe başkanının adını bile kullanmayan İl Başkanı Mevlüt Or’un önümüzdeki günlerde yeni merkez ilçe teşkilatı kurulması ile ilgili çalışmalara başlayacağı ve muhtemelen iki hafta sonra teşkilatın kurulacağı ifade ediliyor.