İsteyince Oluyormuş!

Hakimiyet Gazetesi olarak ilimizin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için el birliği ile çalışmak gerektiğini ifade etmiştik.

İsteyince Oluyormuş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kanyonlarımız, Sivricemiz ve daha bir çok turizm potansiyeline sahip yerlerimizin tanıtımı için  çok başarılı olduğumuz söylenemez. Geçtiğimiz aylarda yaşanan ve ülke gündemine giren olaylar da bunun kanıtı. 

Özellikle Baskil’de bulunan kanyonlarımızın tanıtımı için ulusal alanda reklam yapmamız ve tekne turları ile cazip hale getirmemiz gerekiyordu. Geçtiğimiz günler de kanyonlar da bulunan teknenin durumu da gösterdi ki ilgisizlik üst seviyede…

Geçtiğimiz günler de gündeme düşen bir haber az da olsa bizleri mutlu etti. 

Haber de şu ifadeler yer alıyordu:“ İş Adamı Kazım Üstün’ün girişimiyle Keban Baraj Gölü’ne getirilen tekneyle, Ağın, Pertek, Kemaliye, Çemişgezek’e tekne turu yapılabilecek.

İş Adamı Kazım Üstün’ün girişimiyle Keban Baraj Gölü’ne getirilen tekneyle yerli ve yabancı turistler, Keban ilçesinden başlayarak Ağın, Pertek, Kemaliye, Çemişgezek’e gezi yapma imkanı bulabilecek.

Kazım Üstün, bütün Elazığlıları ve turistleri, 85 kişi kapasiteli tekneyle Keban Baraj Gölü turuna davet etti.

Bu haberi okuyunca mutlu olduk. Bir girişimcinin böyle bir hizmeti hayata geçirmesi ilimiz için önemli ve güzel bir örnek. İnşallah devamı gelir.

Ağın, Pertek, Kemaliye ve Çemişgezek’e tekne turlarımız tamam. Tamam, ama bu tekne turunun da bizzat tanıtılması, güzergâhın kamuoyuna duyurulması ya da ilimiz protokolü ile basın mensuplarına yönelik bir tanıtım turu yapılması gerekiyor. Bir şeyi yapmak yüzde 30, sürdürebilmek ise yüzde 70 oranında önemlidir. Bunun için de tanıtım ihmal edilmemeli.