İslami Duruşlarıyla Bizi Aldattılar !

15 Temmuz Darbe teşebbüsünün yedinci gününde  her gece sabaha kadar meydanda nöbet tutan Akçakiraz Belediye Sabahattin KAYA, Fettulahçı  Ter&ou

İslami Duruşlarıyla  Bizi Aldattılar !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz Darbe teşebbüsünün yedinci gününde  her gece sabaha kadar meydanda nöbet tutan Akçakiraz Belediye Sabahattin KAYA, Fettulahçı  Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının insanları yıllarca nasıl kandırdığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

KAYA “Gülenist hareketinin lideri her zaman derdi ki , çok hoşgörülü ve mülayimim. Sohbetlerinde bunu anlatmaya çalışırdı. Hakikaten biz zannederdik ki ! Kendisi karıncayı incitmeyecek derecede mülayim ve hoşgörülü bir insandır. Bugün ise karıncayı incitmeyen adam iktidarı devirmek için  kıtalar arası füzeler fırlattı. Tanklarla insanları ezdi, silahların namlularını kendi halkına doğrulttu. Hep hümanist politikalarla insanları aldatmaya çalıştı. Alçaklığın en zelilcesi insanları namazıyla, oruçlarıyla,fitrelerle,zekatlarla  aldatmakmış biz buna şahit olduk. Bugün bu Gülenist hareketin lideri deccaldır, onun emrine uyup namlusunu millete doğrultanlar ise deccalın askerleridir”dedi.

Müslüman bir toplumda yaşıdıklarını ve  İslamın ilkelerini benimseyen bir yapısı olduklarını söyleyen başkan KAYA “ Bizi İslamın ilkeleriyle, islami duruşlarıyla aldattılar. Biz deri, zekat  vererek  onlara destek olduk. Zamanımızı onlar için harcadık. Öğrenci harçlığımızı onların ışık evi dedikleri  o ışıksız,nursuz yerlere harcadık. Bizim o sermayemiz,  paramızla adam yetiştirdiler, subay oldular, akademik kariyer yaptılar. Bu ülkenin sermayesini kendileri için kullandılar. Rahmet yağacak olan bu toplumun başına bomba yağdırdılar. Biz o alçakları en şiddetli bir şekilde kınıyoruz! Diye konuştu.

Tahrir’i, Adeviye’yi Aratmayan Bir Çoşku Var !

Darbenin yedinci  günü itibarıyla Akçakiraz halkı olarak  yine meydanlarda olduklarının altını çizen Akçakiraz Belediye Sabahattin KAYA “ 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimine karşı millet topyekün karşı durarak; kimine göre PTT Meydanı, kimine göre İzzetpaşa Meydanı  ya da son adıyla Demokrasi Meydanı ‘nda bir araya geldi. isim önemli değil hakikaten Tahrir’i, Adeviye Meydanı’nı aratmayacak bir çoşku ve heyecan var. Çünkü; vatan bizim vatanımız,dert bizim derdimiz.   Akçakirazlı hemşerilerimizle akşam 20:30’dan seher vaktine kadar buradayız. 3 otobüsümüzle vatandaşlarımızın meydana gelişini sağlıyoruz. Bu meydanı  yalnız bırakmayarak buradaki vatandaşlarımızın gücüne güç katarak seslerine kulak vererek buradayız” diye ifade etti.

İlk gün biraz hüzünlendiklerini, şimdi ise hüznün yerini mutluluk aldığını aktaran KAYA “ Şu an  darbeye teşebbüs edenler birer birer içeri alınıyor.Her geçen gün bu sayı daha da artacak. Onların seslerini kestik, bellerini kırdık,bir daha ne bu memleketin huzurunu bozabilecekler ne de kaos ve kargaşa çıkarabileceklerdir” diye kaydetti.