'İnşallah ipi göğüsleyen Elazığspor olur'

Elazığspor'da Grandmedical Manisaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde başladı

'İnşallah ipi göğüsleyen Elazığspor olur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Grandmedical Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı. Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda rejenerasyon çalışıldı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ve yardımcıları yönetimindeki çalışmaya tedbir amaçlı dinlendirilen Andreas Tatos haricindeki tüm futbolcular katıldılar.

Gerçekleştirilen antrenman öncesi Elazığspor’un yeni Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar açıklamalarda bulundu.

Elazığspor’da daha çok bir ismin çalıştığını belirterek konuşmasına başlayan Hüseyin Kalpar, “Burayı tercih etmemdeki sebep, başarıyı yakalayabileceğimize inandığım için. Çalıştığım yerlerde de hep bu inanç içinde tercih etmiştim. Burada daha önce çalıştığım oyuncularım da vardı. Elazığ Süper Ligi daha önce yaşamış bir şehir. Bizimde aklımızda neden olmasın? Gerçekleşti. Bu düşünce doğrultusunda inancımızı ortaya koyduk. Başarabileceğimizi inandığımız için Bismillah diyip işimize başlamış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

İyi bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Kalpar, “Puan olarak da iyiyiz. Daha iyisi olabilir mi? Olabilir. Başarı adına neler yapabiliriz düşüncesi içinde olacağız. Elazığ’a yabancı değilim. Burada kısa bir süre futbol oynamıştım. Burada olmaktan mutluluk duyduğumu ve huzurlu olduğumu belirtmek istiyorum. İnşallah şampiyonluk ipini göğüsleyen bir Elazığspor olur. Burada da bizim payımız olursa mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.