İnanmak, Başarmanın Yarısıdır

Sare Yıldız, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılıp tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı. 97 kişinin birinci olduğu sınavda, Elazığ'dan Sare Yıldız Türkiye birincisi olmuştu.

İnanmak, Başarmanın Yarısıdır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zorlu süreci ailesinin ve öğretmenlerinin desteği ile atlattığını ifade eden Sare Yıldız, “Başarımızı disipline ve yorulmadan çalışmama bağlıyorum. Ben çalışırken elbette ki bütün dersler önemli ama matematiğe ağırlık vermem gerekiyordu. Onun dışında bana emek veren aileme ve okuluma teşekkür ediyorum. Tercih olarak Galatasaray Lisesi’ne gitmek istiyorum. İnşallah ilerde de daha çok başarılı olurum" diye konuşmuştu. 

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılıp tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Sare Yıldız lise seçimlerinde tercih ettiği Galatasaray Lisesi’ni açıklanan sonuçlarla birlikte kazandı.

Sare kızımızı tebrik ediyor ve Elazığ’a yaşattığı bu gurur nedeniyle kutluyoruz. Sare Yıldız aslında hepimize büyük bir örnek oldu ve inanmak başarının yarısıdır cümlesini hepimize hatırlattı. 

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına katılıp tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alıp ve hedefindeki okulu kazanması hem takdir edilecek hem de tüm ülkemize örnek olacak bir başarıdır.