İmamoğlu'ndan İlkeli Duruş

Yeri geldiğinde kendisini 16 milyon İstanbullunun başkanı olduğunu iddia edip Bakanlara kafa tutan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, rahmet-i Rahman'a kavuşan İsmailağa Cemaati Lideri Mahmud Ustaosmanoğlu'nu görmezden gelerek taziye mesajı bile yayınlamazken, Ermeni Patriği II. Mesrob Mutafyan'ın vefatının ardından hemen taziye mesajı yayınlamayı ihmal etmedi.

İmamoğlu'ndan İlkeli Duruş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aslında  özellikle muhafazakar kesim tarafından ayrımcılık yaptığı için eleştirilse de bize göre ilkeli bir duruş sergilemiştir İmamoğlu.

Her ne kadar sırf Karadenizli olduğu için küskün Ak Partililer ve Saadet Partililerin oyuyla İstanbul’a belediye başkanı seçilse de asıl bu makamını borçlu olduğunu hissettiği kesimler küresel güçler ve lobilerdi.

İstanbul kara teslim olmuş ve ulaşım durmuşken gözlerden uzak bir balıkçıda büyükelçi ile balık keyfi yapan İmamoğlu, Ermeni patriğini bırakıp Mahmut Efendinin cenazesine mi gelecekti?

İmamoğlu belki de ilk kez olduğu gibi ve mertçe görünmüş, HDP’ den gelecek oyların hatırına da olsa Mahmut Efendinin cenazesine katılmayarak ilkeli bir duruş sergilemiştir.