İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi

BBP Genel Başkanı Destici'den İmamoğlu'na Kadınlar Günü tepkisi.

İmamoğlu'na tepkiler çığ gibi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın şehit analarının şehit eşlerinin şehit kızlarının Kadınlar Günü’nü kutlamayıp ya da bizzat sosyal medya hesabından onları anmayıp Pervin Buldan’ı paylaşması, onun Kadınlar Günü’nü kutladığını ifade etmesi gerçekten akla ziyan bir şeydir” ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından Pervin Buldan’ın Kadınlar Günü’nü kutlamasını eleştirdi.

Başkan Destici yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın şehit analarının şehit eşlerinin şehit kızlarının Kadınlar Günü’nü kutlamayıp ya da bizzat sosyal medya hesabından onları anmayıp Pervin Buldan’ı paylaşması, onun Kadınlar Günü’nü kutladığını ifade etmesi gerçekten akla ziyan bir şeydir. Akıl tutulması olarak görüyorum. Diğer taraftan da Ekrem İmamoğlu için bir teşekkür ya da bir mecburiyet olduğunun da farkındayım. Neye teşekkür? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanırken HDP’yle birlikte yürüdüler. HDP’nin oylarına talip oldular ve HDP de onu destekledi. Bugün İstanbul Belediyesi’nin yönetim kadrolarına da baktığınız zaman belli noktalarında HDP’nin kontenjanı olarak bilinen genel müdürleri görürsünüz, daire başkanlarını görürsünüz, işe alınan insanları görürsünüz. Mecburiyet niye? Bundan sonra da İstanbul Belediye Başkanlığı’nda tekrar aday olduğunda, bir adaylık gündeme geldiğinde yine HDP’nin desteğini yanında görmek istiyor."