ICC Türkiye 68. Genel Kurulu Yapıldı

Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesi (ICC Türkiye) 68. Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Elazığ TSO Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan'da katılım sağladı.

ICC Türkiye 68. Genel Kurulu Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Dönemde Başkan Arslan Görevine Devam Edecek…
TOBB Başkanı ve Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasını gerçekleştirdiği Genel Kurul’da Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve ICC Yönetim Kurulu Üyesi Asilhan Arslan yeni dönemde de görevine devam edecek.

ICC Milletlerarası Ticaret Odası’nın çok önemli bir ağ olduğuna işaret eden Başkan Arslan “TOBB Genel Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teveccühü ile yeni dönemde de ICC Milletlerarası Ticaret Odasındaki görevimize devam edeceğiz. Özellikle 2020 yılından itibaren pandemi sürecinde faaliyetlerini online olarak yapmaya gayret eden ICC yeni dönemde daha aksiyoner olarak inşallah iş dünyasına değer katacak organizasyonların içerisinde yer alacaktır.

Böylesine önemli bir yapının içerisinde yer alarak TOBB çatısı altında hem İlimizi hem de Odamızı temsil etmekten büyük bir mutluluk duymaktayım. Yeni dönemin hem camiamıza hem de ülkemiz ekonomisine hayırlar getirmesini temenni ediyor, Sayın Genel Başkanımız şahsında tüm ICC Yönetimine başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu. 
 

ICC Türkiye 68. Genel Kurulu Yapıldı
ICC Türkiye 68. Genel Kurulu Yapıldı