HÜDAPAR YÖNETİMİNDEN HAKİMİYET'E ZİYARET

Nisa YILMAZ/HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve il yönetimi, Elazığ Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

HÜDAPAR YÖNETİMİNDEN HAKİMİYET'E ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi’nin 10’ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle  HÜDAPAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Kavaklı, “10’ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ettik. Hakimiyet Gazetesi’ni Elazığ için biz önemli görüyoruz. Elazığ basını halkın sesidir.  Bu kapsamda Hakimiyet’i tebrik ediyoruz, gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Elazığ gündemi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Kavaklı, “Partimiz olarak Elazığ’da ciddi anlamda çalışmalar yapıyoruz. Kadın kollarımız, Gençlik kollarımız ve İlçe teşkilatlarımız ile ziyaretlere başladık. Kasım ayı sonu itibari ile 442 vatandaşımıza temas ettik. Bu temaslar da halkımızın sorunları dinledik.” diye ifade etti.

Başkan Kavaklı, “Basın paylaşmak istediğimiz 2 husus vardır. Birincisi toplu taşıma ücretlerindeki artıştır.Temaslarımız da gördükki öğrencilerimiz bu artış nedeniyle zor durumdadır. Yakıt noktasında artışlar var, bu nedenle şoförler zor durumda olabilir ama öğrencilerin sesine kulak verilmelidir. İkinci ise köy ziyaretlerimizde  Kovancılar ilçesine bağlı Karınca köyünde mezbahane yapılmasını köy halkı istemiyor. Belediye ise yapmak istiyor. Bu sorunun da çözülmesi gerekiyor.” dedi.