HOŞ BİR SEDA BIRAKTI

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Murat Zorluoğlu'nun Elazığ Valiliği'nden Van Valiliği'ne atanması nedeniyle yaptığı açıklamada, bu

HOŞ BİR SEDA BIRAKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Murat Zorluoğlu’nun Elazığ Valiliği’nden Van Valiliği’ne atanması nedeniyle yaptığı açıklamada, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu hizmetler için Zorluoğlu’na teşekkür etti.

16 Şubat 2015 tarihinde Elazığ Valiliği görevine başlayan Murat Zorluoğlu’nun, Van Valiliği’ne atanmasını değerlendiren Serdar, çalışkanlığı ve samimiyeti ile “hoş bir seda” bırakan Zorluoğlu’nun yaptığı güzel işlerin hayırla yad edileceğini söyledi. Zorluoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyen Serdar açıklamasında şunları kaydetti: “Hakk’a hizmet halka hizmet düsturuyla vazifesini ifa eden valimiz; adaletli, hoşgörülü, tarafsız yönetimiyle ve göreve geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla kamuoyunun takdirini kazanmış, Elazığ’ın ve Elazığlıların gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel yatırım ve hizmetlerinin arttırılması için mesai mefhumu gözetmeksizin çaba sarf etmiş, Elazığ’ın gelişmesi için azami gayret göstererek devletin vatandaşla kucaklaşmasını sağlamıştır. Elazığ’a hizmet etme noktasında pek çok projeye imza atan sayın Zorluoğlu, samimiyeti ve mütevaziliğiyle de toplumun her kesiminin övgüsüne mazhar olmuştur. Çalışkanlığı ve samimiyeti ile bizlere “hoş bir seda” bırakan valimizin yaptığı güzel işler hayırla yad edilecektir.

Bu vesile ile, her zaman milletin hizmetinde olacağına inandığım çok değerli kardeşim sayın Murat Zorluoğlu’na yeni görevinde başarılar diliyor, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu hizmetler ve ilimize kazandırdıklarından dolayı Elazığ halkı adına şükranlarımı sunuyorum.”