HİZMETLER YAPILDI

Erkan BAY/Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat,Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada,''Elazığ Belediyesi Harput'a önemli hizmetler yaptı.Eşeğin gitmeyeceği yollar,asfaltlanarak hizmete sunuldu.''dedi.

 HİZMETLER YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat,Hakimiyet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu.                                   

HARPUT DOĞALGAZ’A KAVUŞTU

Muhtar Demirpolat,’’2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Harput’a muhtar olarak seçildim.Halkımızın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.2019 yerel seçimlerinde tekrar adayım.4,5 yıllık süre içerisinde önemli hizmetler yaptık.Bizim için en önemli hizmet doğalgazın Harput’a getirilmesidir.İşyerlerinin tamamı doğalgazı kullanıyor.Eksik olan yaklaşık 12 evimiz var.Yakında ihalesi yapılacak.Yollarımızın asfaltlanması ve mezarlık alanlarıdır.’’dedi.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Muhtar Zülküf Demirpolat,’’Türbelerimizin halıları değiştirildi.Özgeçmişleri yazıldı.Bir çok hizmetimiz halen devam ediyor.Harput’a hizmet için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.’’diye konuştu.

MEZARLIK ALANLARI KISITLANDI

Harput’ta mezarlık alanlarına kısıtlama getirildiğini ifade eden Muhtar Demirpolat,’’Artık kendi tapusu olmayan kişiler Harput’a defin yapamayacak.Bu konuda Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.Mezarlıklar da hizmetlerimiz oldu.Harput eski Harput değildir,yenileniyor.Eksik hizmetlerimiz var.Bu hizmetleri de yapmak için mücadele ediyoruz.’’dedi.

FATİH AHMET BABA TÜRBESİ’Nİ SOMUNCU BABA TARZINDA YAPMAK GEREKİYOR  Muhtar Demirpolat,’’Benim en büyük hayalim Fatih Ahmet Baba Türbesi’ni Somuncu Baba gibi yapmak.Vakıf altında bu hizmetin yapılması gerekiyor.Ziyaretçi sayımız bu şekilde artacaktır.Harput artık piknik yeri olmaktan çıktı.Sayın Yanılmaz’ın piknik alanları yapması ile birlikte Harput’a piknik için vatandaşlar fazla gelmiyor.Biz her zaman söyledik Harput İnanç Turizmine açık olmalıdır.Şuan için yapılan hizmetler güzel.’’dedi.

HARPUT’TA ATM YOK

Muhtar Zülküf Demirpolat,’’Harput’ta ne yazıkki bir ATM yok.Bu konuda isteklerimizi söyledik.Henüz bir çalışma yapılmadı.ATM bizim için büyük bir eksiklik.İnsanların yoğun olarak geldiği bir yer de ATM’nin olmaması büyük bir sorun.’’diye konuştu.

TEMİZLİK SORUNUMUZ YOK

Harput’ta temizlik sorununun olmadığını ifade eden Muhtar Demirpolat,’’Harput temizlik konusunda çok iyi.Her yıl çöp konteynerleri değişir.Hizmetlerden memnunuz.Elazığ Belediyesi gerekeni yapıyor.Bu anlamda yetkililere teşekkür ediyorum.’’dedi.

HARPUT’UN İMARA AÇILMASI LAZIM

Muhtar Demirpolat,’’Harput’un mutlaka imara açılması gerekiyor.Harput’un merkezinde 2 katlı,kuzey tarafı ve pertek tarafı imara açılması gerekiyor.Harput’un nüfusunu artırmak gerekiyorsa,imara açılması şart.Şuan oy kullanan kişi sayısı 600.Nüfus yok.Harput gibi tarihi bir yerin daha fazla değer görmesi gerekiyor.’’diye konuştu.

 

VATANDAŞLAR  YEMEK FİYATLARININ PAHALI OLDUĞUNU İFADE EDİYOR 

Harput’ya yemek fiyatlarının pahalı olmasından dolayı vatandaşların bazı zamanlarda tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar Demirpolat,’’Vatandaşlar bu şikayetlerini bize iletiyorlar.Ama bizlerin yapacağı bir şey yok.Vatandaşların tercih hakkı var.Harputtaki esnaflar bize kalite malzeme kullandıklarından dolayı pahalı olduğunu ifade ediyorlar.’’dedi.