Hileyle kaptılar, hayrını göremediler!

Sezonbaşı Elazığspor'la antrenmanlara çıkmasına rağmen transferin son günü Ali Cengiz oyunuyla Malatyaspor'dan Yeşilyurt Belediyespor'a kiralanan Dersim Sahan Kaynak'ın sözleşmesi feshedildi

Hileyle kaptılar, hayrını göremediler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Birevim Elazığspor’a, Yeni Malatyaspor’dan kiralanan ve yeni sezon için TFF 2. Lig kadrosunda da düşünülmesine rağmen son günü Elazığspor’la sözleşmesi feshedilip Yeni Malatyaspor tarafından Yeşilyurt Belediyespor’a kiralanan Dersim Sahan Kaynak, 3. Lig ekibine de yar olmadı.

Hatırlanacağı üzere Malatyaspor sözleşmesini feshettiği için Elazığspor’dan ayrılmak zorunda kalan genç oyuncu için, transferin son gününde büyük bir oyun oynandığı ortaya çıkmıştı. Yeni Malatyaspor, transferin son gününde Dersim Sahan’la 2 yıllık yeni sözleşme imzalayarak 1 yıllığına TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a kiralamıştı. Elazığspor’u üzen bu hadisenin ardından isteksiz bir şekilde 3. ligin yolunu tutan Dersim Sahan Kaynak sadece 3 maçta forma giydi ve ara transfer dönemi başlamadan Malatya ekibiyle yollarını ayırdı.